Microsoft Silverlight 4 Beta, Chrome'a da Geldi!

Zengin internet uygulamaları sunan Microsoft Silverlight'ın 4. beta versiyonu  geliştiriciler için duyuruldu. Microsoft Develeoper Conference'da açıklanan yeni sürüm, gelişmiş özellikleri ve yenilikleriyle iddialı görünüyor.

Özellikle uygulama geliştiriciler için kolaylıklar sunacak olan Microsoft Silverlight 4 Beta, düzenlenebilir tasarım arayüzü ve taslakları ile HD kalitesinde ki görüntüleri de destekleyecek. Microsoft Silverlight 3 'te yer alan C#, VB ve XAML editörlerin yanında yeni versiyonda uygulamaların çalışma hızları da %200'e kadar daha iyi olacağı açıklanmış. Baskı desteği, görüntüleme, raporlama, grafik ve dil desteklerinin yanında online destek için de iyileştirmeler yapılmış detayları okuyabilirsiniz.

Geniş boyuttaki zengin multimedya uygulamaları için tam ekran boyutunda klavye kullanımını kısıtlamayan, Office programlarını da desteleyecek olan Silverlight 4 Beta; Outlook'a mail, Word veya Excel'e içerik göndermek gibi olanaklar da sağlıyor.

Her türlü internet ortamında hizmet vermeyi amaçlayan Silverlight, yeni sürüm ile Google Chrome tarayıcısını da destekler hale getirilmiş. Visual Studio için Microsoft Silverlight uygulamasına ve diğer uygulama geliştirme araçlarına da buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.