Cumhuriyet Bayramımızı Kutlarken Sosyal Medyayı Da Değerlendirelim!

Cumhuriyet Bayramımızı Kutlarken Sosyal Medyayı Da Değerlendirelim!

Bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin 86. yılını kutladığımız Cumhuriyet Bayramımız! Öncelikle herkesin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimizle kutlarız. Gün boyunca ülkemizin çeşitli yerlerinde bayram kutlamaları yapılıyor olacak. Akşam çeşitli şehirlerimizde Cumhuriyet yürüyüşleri gerçekleşirken, İstanbul'da Boğaz Köprüsü'nde her sene olduğu gibi görkemli bir kutlama ve havai fişek gösterisi yapılacak.

Birçok internet kullanıcısı inanıyorum ki tüm bu organizasyonlarda sosyal medya aracılığıyla paylaşımlarda bulunacak, resim ve mesajlarını internet bulutuna gönderecek.

Facebook, FriendFeed ve Twitter'ın bu paylaşımlardaki ana kanallar olacağını tahmin ederek şunu öneriyorum.

Gelin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı tüm dünyanın dikkatine getirme ihtimalimizi değerlendirelim ve #29ekim etiketini bu iş için kullanalım.

Twitter'da 29 Ekim hakkında bir içerik gireceğinizde mesajın içine #29ekim ekleyin, FriendFeed'de konuyla ilgili içerik girerken #29ekim etiketini kullanın hatta FriendFeed yorumlarınızda da eğer bu konuda birşeyler yazıyorsanız aynı şekilde Twitter'a da gönderirken ya da göndermediğiniz zamanlarda #29ekim etiketini mesaja dahil edin.

Bir sonuç alınabilir mi alınamaz mı bilemiyorum. Ancak Twitter'da trend konular (Trending Topics) arasında #29ekim etiketini görmek ve bu etikete bağlı paylaşılan fotoğrafları ve mesajları dünyaya göstermek sanıyorum ki eğer başarılı olursak büyük değer yaratacaktır. Ayrıca tabi ki sosyal medyanın gücünü ve ne kadar verimli kullandığımızı da gösterecektir.

Dediğim gibi hedefe ulaşır ve dünyada bugünün trend konuları arasına girer mi 29 Ekim'imiz bilemiyorum, ama denemekten bir zarar gelmez.

Tekrar herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tüm Webrazzi ekibi adına en içten dileklerimle kutluyorum!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.