Dijital Ekranlarda Son Durak: HP DreamScreen

Tablet bilgisayar söylentilerini alevlendiren Apple hala sessizliğini korurken, Hp de dijital tablet işine farklı bir yorum getirdi. DreamScreen adını verdiği ve dijital görüntüleri gibi elinizdeki monitöre taşıyan bu seri dijital fotoğraf çerçevelerinin gelişmiş bir şekli olarak kabul edilebilir.

DreamScreen, 10.2 inç ve 13.3 inçlik geniş ekranlı iki versiyon ile satışa sunulacak ve bir bilgisayar mantığından çok bir monitör olarak işlev görecek.  2Gb belleği ve uzaktan kumandasının yanında tarayıcı eksikliği de cihazın tam anlamıyla mobil internetin kullanımına yönelik olmadığını gösteriyor. Aynı ağdaki bilgisayarlardan içerik görüntüleyebilen, Wireless ve Bluetooth bağlantılarına sahip DreamScreen, dokunmatik tuşlarının yanında çalar saat , radyo ve hava tahmini özelliklerini de barındırıyor. 2 Usb girişi, kart okuyucusu ve kulaklık çıkışı da cihazın ekstraları.

Bu özelliklerinin yanında DreamScreen'e, entegre edilecek uygulamalar ile dinamik bir biçim de kazanabiliyor. Şu anda Facebook uygulaması ile dikkat çeken tabletin gelecekte daha fazla uygulama ile güçlendirilmesi düşünülüyor. Dijital fotoğraf görüntüleyicileri daha üst bir sınıfa taşıyan bu atak bakalım HP için bir tablet bilgisayarın önünü açacak mı!

Merak edenler için HP DreamScreen 100 249,99$, HP DreamScreen 130 299,99$ fiyatla şatışa hazırlanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.