Box.net Online İçerik Paylaşımını iPhone ile Mobile Taşıyor!

Box.net Online İçerik Paylaşımını iPhone ile Mobile Taşıyor!

box-netEvet aynen böyle. Box.net online içerik paylaşımını iPhone ile mobile taşıyor! Böylece kullanım, paylaşım ve yönetim açısından içerikleri daha kapsamlı yönetmeye imkan tanıyacak iPhone uygulamlarının önü açılmış oldu.

OpenBox Mobile adı altında sunulan yeni API, uygulama geliştiricilere Box.net üzerinden ücretsiz olarak içeriklerini diğer servis ve uygulamalarla  paylaşma ve yönetme imkanı sunuyor. Daha önce iThoughts ve iBlueSky gibi iPhone uygulamalarıyla içerik paylaşımını mobile taşıyan Box.net artık bu geliştiricilerin de desteğiyle daha verimli mobil paylaşım imkanı sunacak uygulamalara imza atmak istiyor.

Yeni API'nin rehberinden neler yapılabileceğini görmek daha kolay. Özellikle mobil uygulama geliştiricileri için değer taşıyan bu girişim Box.net için aslında bir başlangıç. Yakında Palm webOS, Android ve BlackBerry tabanlı desteklerini de hayata geçirecek olan Box.net'in mobil depolama konusunda son yapmış olduğu sosyal açılımlar ile başarılı olması muhtemel gözüküyor.

2006 yılında açılan Box.net'in bugün $7,5 Milyon'luk bir yatırım ile kendini oldukça geliştirmesi ileriyi gören açılımlar yapmasından kaynaklanıyor. LinkedIn, Dell gibi önemli partnerleri olan servis kendini hala Start-up olarak tanımlayabiliyor ve en iyi olmak için çok çalışmak gerektiğini biliyor.

Ülkemizde internet dünyası bir yerlere gelse de basit girişimlerin çokluğu baş döndürüyor. Mobil taraftaki açılımımız ise maalesef oldukça yavaş. Ancak bu gelişmeleri takip etmek ve hangi pazarların iş göreceğini iyi analiz etmek ilerde güzel işler yapmanın bir yolu olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.