Nokia World 09'dan Haberler: Booklet 3G Fiyatı Açıklandı!

nokia-world-09

Nokia World 09, dün itibariyle açıldı ve çeşitli konularda bilgiler gelmeye başladı. Almanya'nın Stuttgart kentinde düzenlenen ve Nokia'nın Apple'a karşı tüm gücünü göstermesi beklenen organizasyonda Nokia, yeni ürünlerini açıkladı.

Nokia World 09'dan gelen haberlerden ilki Nokia'nın kısa süre önce tanıttığı Booklet 3G mini notebooku hakkında. Ürünün fiyatını ve özelliklerini detaylarıyla açıklayan Nokia, 12 saatlik pil ömrüyle dikkat çeken 10 inç ekrana, Wi-Fi ve 3G’ye bağlantılarına sahip ürün hakkında bazı bilgiler verdi. Canlı olarak sunumu yapılan ürünün işletim sistemi beklenildiği üzere Windows 7 olarak açıklandı.

19.9 mm kalınlığındaki netbook Ovi Suite 2.0 entegrasyonu ile beraber gelecek. Intel Atom Z530, 1.6 GHz işlemcili ürün hakkında tüm detaylara Booklet 3G sayfasından ulaşmak artık mümkün.

nokia-booklet-3gGelelim en çok merak edilen fiyat konusuna; Apple'in MacBook Air'e karşı da düşünülen Booklet 3G'nin fiyatı Mac'lerden daha makul ama netbooklara göre pek de ucuz değil. 817$ fiyat biçilen ürün raflardaki yerini aldığında satışları ile bakalım Nokia'yı memnun edebilecek mi!

Nokia Ceo'su Anssi Vanjok'un bizzat açıkladığı Nokia N97 mini, Nokia X6 ve Nokia X3 hakkındaki detayları ve diğer haberleri sizlerle paylaşacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.