Turkcell iPhone 3GS Fiyatlarını Açıkladı!

Turkcell'in 2 gün sonra satışa çıkartacağı iPhone 3GS'in fiyatları bugün duyuruldu. Vodafone'un ardından iPhone 3GS'i Türkiye'ye getireceğini açıklayan Turkcell, Vodafone'dan önce kontratsız ve kontratlı 3GS fiyatlarını açıkladı.

Yeni iPhone 3GS, 16 GB ve 32 GB olarak 2 farklı versiyonda satışa sunulacak. Farklı paketler ile kurumsal müşterilere de hitap eden iPhone 3GS ile beraber Turkcell iPhone 3G 8GB içinde fiyat açıklamış ancak iPhone 3G 16 GB'ın durumu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmamış. iPhone 3GS'in 16 GB'lık versiyonuna kurumsal paket ile 115TL x 18ay, 32 GB'lık versiyonuna ise 130TL x 18 ay ödeme koşulu ile sahip olunabilecek.

iphone-3gs-fiyat-turkcell

Kurumsal paket, cihazın yanında 4 GB'lık internet paketini de beraber sunuyor. Bunun yanında iPhone 3GS'e kontratlı sahip olunabileceği gibi kontratsız olarak 719 €'dan başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor. iPhone 3G 8 GB’ın kontratsız yeni fiyatı ise 599 €. Geçen yıl Eylül ayında iPhone'u Türkiye'ye getiren Turkcell 1 yılda 150.000 kişiyi iPhone sahibi yapmıştı. Bakalım yeni fiyatlar ile bu sayıyı ne kadar yükseltebilecek. iPhone 3GS konusunda ilk çıkışı yapan Vodafone'un açıklayacağı fiyatlar ise henüz kesinlik kazanmadı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.