Movement: iPhone Uygulama Sıralama Programı

iPhone kullanıcılarının karşılaştığı en büyük zorluklardan biri, yüklü uygulamaların sayfalara sıralanması sırasında yaşanıyor. Dokunmatik ekran üzerinde sürükleyerek sayfalar arasında uygulama ikonlarını gezdirmek için kullanıcılar arasında en alt satırı boş bırakma gibi yöntemler kulaktan kulağa yayılmış durumda. Bu sıkıntının farkına varan bir uygulama geliştirici Movement isimli bir uygulama yapmış. Şimdilik sadece Mac'lerde çalışan uygulama bilgisayar ekranında iPhone uygulamalarınızı kolayca sıralanmasını sağlıyor.

Movement uygulamasını yükledikten sonra jailbreak yapılmış iPhone'unuzu bilgisayara bağlayarak, ekranda yüklü uygulamalarınızı görerek sayfalara sıralayabiliyorsunuz. Her iPhone'da 10'larca uygulamanın yüklü olduğunu düşündüğünüzde, her iPhone kullanıcısının bu programa zaman zaman ihtiyaç duyacağını söyleyebiliriz. Uygulamanın kötü yanları ise sadece jailbreak yapılmış iPhone'larda çalışması ve yine sadece Mac bilgisayarlarda çalışabilmesi.

Uygulamanın geliştiricisi bir demo video çekerek uygulamanın kullanılışını göstermiş. Video youtube'da ulaşabilenler buradan izleyebilirler.

movement-image

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.