Uzun zamandır süren söylentiler ve beklenen iPod Touch yenilikleri göstermeye başladı. Özellikle Microsoft'un Zune HD açılımını yaptığı bu günlerde Apple iPod Touch'a ait video ve fotoğraflar ele geçirildi.

Bu görüntülere bakılacak olursa en başta gelen beklentiler arasında olan kamera yeni iPod Touch'a eklenmiş. Metal bir kaplama ile karşımıza çıkan görüntüler Apple tarzı olarak gerçeklik taşıyor ve beklentilere yakın. Yeni nesil iPod Touch'ın video kayıt yapabildiğine dair net bir bilgiye sahip olunmasa da, kamera entegrasyonu görülebiliyor.

Diğer bir beklenti olan dahili mikrofon hakkında görüntülere bakılarak bir sonuç elde etmek mümkün olmasa da VOIP uygulamaları açısından Apple elini güçlendirebilecek adım atabilir.  Uzman görüşlerine bakılacak olursa Apple'ın bu kez iPod Touch'ı iPhone benzeri bir forma sokacağı görülüyor.

Apple Tablet dedikodularının doruğa ulaştığı günlerde gelen bu sıcak görüntülere bakılacak olursa, Apple Eylül ayı sunumunda yeni iPod Touch'ı tanıtabilir. Tabi yine de bu görüntülerin resmi bir gerçeklik taşıdığı söylenemez ve görüntüleri sunan radyo programı yapımcıları da nedense konuya biraz uzak kalıyor.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.