htc-touch-pro-2HTC'nin GSMA 2009'da duyurduğu son modeli HTC Touch Pro 2 resmi olarak satışa sunuldu. Tmobile tarafından 2 yıllık kontrat ve data paketiyle satışa çıkan ürünün fiyatı 349.99 dolar.

Windows Mobile tabanlı en iyi akıllı telefonlardan biri olarak gösterilen ürün HTC'nin Push Internet teknolojisine sahip. HTC Push internet teknolojisi cepten internet keyfini hızlandıran bir teknoloji olarak dikkat çekiyor. Touch Pro2, 3.6 inç büyüklüğünde geniş format VGA ekran, QWERTY klavye, Wi-fi ve HSDPA bağlantı desteği, 3.15 megapiksel ve TFT dokunmatik ekranı ile dikkat çekiyor.

HTC CEO'su ve Başkanı Peter Chou tarafından iş ve günlük kullanım için gelişmiş bir yapıya sahip güzel bir ürün olarak tanımlanan HTC Touch Pro2, kayan kapaklı olması ile de Nokia'nın amiral gemisi N97'i andırıyor. Tasarım olarak cazibeli görünen ürün HTC tarafından iddialı bir model olarak sunuluyor ancak bu iddiasını Türkiye'de en baskın cep telefonu üreticisi Nokia karşısında  gösterip gösteremeyeceğini ürün ülkemize girdiğinde görebileceğiz.

Ürün hakkında aşağıdaki tanıtım videosuna göz atmakta fayda var.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.