Dünyanın En İyi Sunumları Aranıyor!

"Present Yourself" sloganıyla internetin en büyük sunum paylaşım sitesi olan SlideShare.net, 3. kez Dünyanın En İyi Sunumu yarışmasını düzenliyor.

2006'da bir start-up olarak çıkış yapan proje 2008'de Venrock yatırımcılarından aldığı toplam $3 milyon yatırımla kendisini giderek geliştirmiş ve slogan benzerliği ile de sunum dünyasının YouTube'u olarak anılmaya başlanmıştı. Hatta bu durumu ciddiye alan SlideShare, isim odaklı arama sonuçlarında kendini YouTube ile karşılaştırmıştı.

Son derece önemli bir eksikliğe hizmet veren SlideShare, zamanla internet,mobil ve pazarlama dünyası üzerine çok değerli sunumlar içeren bir paylaşım ağı haline geldi. Bu kapsamda özellikle LinkedIn entegrasyonu SlideShare adına başarılı bir atılım oldu. Ses senkronizasyonunun da eklenmesiyle zaten her türlü web ortamında paylaşılabilen SlideShare sunumları daha da interaktif bir boyut kazandı ki ülkemizde de giderek popülerleşmeye başladı.

SlideShare teknik gelişiminin yanında 2007'den bu yana düzenlediği yarışmalarla da bilinirliğini ve üye sayısını artırmak istiyor. Katılımcıları tarafından oldukça önemsenen yarışmanın bu seneki jüri üyeleri Guy Kawasaki (gkawasaki), David Armano (darmano) ve Padmasree Warrior (padmasree) olarak belirlenmiş. Bu jürinin yanında En iyi Adobe Acrobat Sunumu için de 3 kişilik bir jüri var ki bu dalda zafere ulaşacak sunumun ayrı bir hediyesi de var. Bunun dışında ilk 3'e de güzel ödüller hazırlanmış ve kategori birincilerine Adobe Acrobat 9 hediye ediliyor.

Yarışmaya 5 kategoride, tamamen sizin seçtiğiniz bir konu ve 10 sunum ile katılabilirsiniz. 8 Eylül'e kadar sunumların gönderebileceği yarışmaya Türkiye'den de katılım olmasını arzu ediyoruz. Özellikle internet girişimlerinde ve kişisel tanıtımlarda önemli olan sunum hazırlama yetkinliğini kazanmak açısından katılımcılara kesinlikle faydalı olacağı kanaatindeyim.

Yarışma sonunda dereceye giren katılımcıların sunumlarına Webrazzi'de de yer veriyor olacağız.

Bu arada arzu edenler SlideShare'deki Webrazzi sunumlarına da şuradan gözatarak işe başlayabilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.