Turkcell 3G Tarifesi ve Yeni Servislerini Paylaştı

Turkcell, bugün genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında 3G döneminde sunacağı 30 yenilikçi ürün ve servisiyle bu hizmetlerin fiyatları tanıttı. Daha önce belirttiğimiz üzere görüntülü konuşma ücreti sesli görüşme ücretiyle aynı olan 3G tarifesinde, Turkcell'in Avea'dan daha makul ücretler istediğini söylemek mümkün.  Toplantıda açıklamalarda bulunan Süreyya Ciliv, 3G için her zaman çok hevesli olduklarını ve bu anı yaşamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu önce ADSL hızında her an her yerden internete bağlanma fırsatı sunan Turkcell 3G modem VINN hakkında bilgi vererek data paketlerini açıkladı. Bu açıklamaya göre Turkcell, 21 mbps hızla dünyanın en hızlı 3G modemi olan VINN'ı da ayrı bir seçenek olarak müşterilerine sunuyor. Turkcell, 3G Multimodem VINN ile evde, işyerinde, elektrik prizi ve 3G kapsaması olan her yerde mobil internete birden fazla kişinin aynı anda bağlanmasını sağlayacak.

Turkcell'in yaptığı açıklama ile merakla beklenen 3G tarifesi şu şekilde olacak:

turkcell-3g-tarife

Bugün itibariyle 3G için 1 milyon ön kayıt aldığını açıklayan Turkcell, Türkiye'de 4 milyon adet 3G destekli telefon olduğunu ve bu rakamın artması için ellerinden geleni yapacaklarını da iletti. 3G destekli yeni bir telefona kavuşmak isteyenler ise Turkcell satış noktalarında ağustos ayı itibariyle Nokia N97, Samsung i7500 Android ve LG'nin saat-cep telefonu GD 910 Watchphone modellerine sahip olabilecekler.

Turkcell, ayrıca çeşitli haber, video paylaşma ve mobil tv servisleri ile fark yaratacak yenilikçi çözümler de sunacağını açıkladığı toplantı Türkiye için güzel bir gelişme olarak kayıtlarımıza geçiyor. Turkcell 3G servisleri hakkında Turkcell3G blogundan detaylı bilgi alınabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.