Vodafone da 3G İçin Ön Talep Alıyor

vodafone-3gTurkcell ve Avea'nın ardından 3G teknolojisine kavuşmamıza günler kala Vodafone'dan da ön talep haberi geldi. Dünya markası Vodafone 3G ihalesinde Avea ile 250 milyon € yazılı teklif vermiş, kura çekimi sonucunda B tipi lisansı kullanmaya hak kazanmıştı ve şimdi sıra bu servisi kullanıcılara sunmakta.

Süper hızlı internet deneyimi için, 3G yazıp 3636'ya ücretsiz SMS göndererek Vodafone 3G aboneliğiniz 30 Temmuz itibariyle başlamasını sağlayabilirsiniz. 30 Temmuz itibariyle Vodafone, 3G ile Mobil TV, görüntülü konuşma gibi 3G servislerinin yanı sıra dilediğiniz yerden dilediğiniz an ister cep telefonunuzdan, ister bilgisayarınıza taktığınız minik bir 3G mobil modem'le yeni nesil hızlı mobil internet deneyimini yaşama imkanı sunacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray,

3G teknolojisinin geliştirilmesinin dünyadaki öncülüğünü yapmış ve 15 ülkede 33 milyon cihaz üzerinden bu hizmeti veren 3G lideri operatör olarak bu alandaki uluslararası tecrübeleriyle Türkiye'de 3G hizmet kalitesinde fark yaratacak.

şeklinde bir yazılı açıklama yaparken, geçen sürede 3G haberlerini duyurmakta biraz yavaş kalan Vodafone'nun uluslararası sahada ki tecrübesini en azından 3G hayata geçtikten sonra göstereceğini düşünüyoruz. Vodafone abonesi iseniz duyuru sayfasından bilgi alabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.