Avea da 3G için Ön Talep Alıyor

Avea,30 Temmuz'da başlayacak yeni iletişim teknolojimiz 3G için sabırsız olan müşterilerinden ön talep almaya başladı. 3G yazıp 3334'e SMS gönderen Avea aboneleri 3G için ön talepte bulunabiliyor. SMS gönderiminin ardından abonelere, kayıtlarının alındığına dair mesaj gönderilecek. 30 Temmuz sonrası 3G teknolojisinden faydalanmak isteyen Avea aboneleri ise başvurularını ön kayıtta olduğu gibi 3G yazıp 3334’e SMS göndererek yapabilecek. Avealılar, geçiş ücreti ya da ek vergi ödemeden mevcut SIM kartları ile 3G abonesi olabilecek.

Avea Müşteri Hizmetleri Grubu Genel Müdür Yardımcısı Sezgi Türkay da bir açıklama da bulundu;

Teknolojiyi ve beraberinde getirdiği avantajları yakından takip ederek hayatına adapte etmek isteyen abonelerimize, 3G teknolojisinden 30 Temmuz’da hemen faydalanmaları için bir fırsat sunuyor ve ön kayıt alıyoruz.Avea olarak, 3G teknolojimizi abonelerimizin hayal gücünün emrine sunuyoruz.

Bu vizyonla geliştirdiğimiz inovatif ürün ve hizmetlerimizle, 30 Temmuz itibariyle, abonelerimizin evde, işte hatta sokakta hayatlarını hızlı, kolay ve keyifli bir hale getirmek için sabırsızlanıyoruz.

Bir süre önce ön talep almaya başlayan Turkcell ile Avea arasında da bu konuda bir rekabetin yaşanıp yaşanmayacağını ilerleyen günler gösterecek ancak bu ön talepler de halkımızın 3G'ye olan ilgisini görebilmek için faydalı olacak. Avea'nın 3G bilgilendirmesini görmek isteyenler şuradaki sayfaya göz atabilirler.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.