Sizce Twitter.com.tr'nin Ömrü Ne Kadar?

Sizce Twitter.com.tr'nin Ömrü Ne Kadar?

Biraz önce Twitter.com.tr alan adı üzerinde bir Twitter klonu ile yayın yapıldığını öğrendim. Malesef büyük çoğunluk tarafından internetin kısa yoldan köşeyi dönmek olarak algılandığı ülkemizde bu ve bunun gibi girişimlerin, sahiplerine nasıl bir duygu verdiğini merak ediyorum. Alan adının boş olduğunun farkedilmesiyle önemli bir başarı yakalanmış gibi sevinildiğini tahmin ettiğim o anda, harcadıkları emeğin kısa süre sonra çöpe gitmek zorunda kalacağını düşünmüyor olamazlar.

Servisi denemedik ancak SMS ile mesaj gönderilebildiği belirtilen twitter.com.tr de eğer bu özellik çalışıyorsa durum iyice kötü oluyor çünkü bahsettiğim boşa emek harcama durumu fazlasıyla güçleniyor.

Sözü çok fazla uzatmaya gerek yok aslında. Merak edenler twitter.com.tr üzerinde çalışmakta olan uygulamayı henüz ömrü varken dilerlerse inceleyebilirler. Çünkü marka hakları ile ilgili sanıyorum ki çok kısa bir süre için kendilerine bir uyarı gidecektir. Kaldı ki, Twitter yönetimi bugünlerde API ile servise uygulama geliştiren yazılımcılara bile isim bulurken "Twitter" değil "Tweet" kelimesini kullanmalarını söylüyor.

- Evet şu anda acaba kaç kişi tweet.com.tr için sorgu yapmaya başlayacak merak ediyorum. :)

WhoIs bilgilerinde Bursa adresli Medyabim Bilgisayar ve Internet Hizmetleri adına kayıtlı gözüken twitter.com.tr'nin sizce ne kadar ömrü var?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.