TechCrunch Avrupa'nın En İyilerini Seçiyor

TechCrunch Avrupa'nın En İyilerini Seçiyor

tc_europas82TechCrunch Europe tarafından düzenlenen Europas yarışması 14 farklı kategoride Avrupa'nın daha, doğrusu EMEA bölgesinin, en iyilerini seçiyor. Halk oylamasının yanında jüri oylarının da değerlendirileceği yarışmada 3 farklı kategoride ülkemizden de isimler yer alıyor.

En iyi Web Uygulaması/Servisi (Best European Web Application Or Service) kategorisinde Mekanist.net, En İyi Tasarım (Best Design) kategorisinde Pasaj.com ve En İyi Girişimci (Best Startup Founder) kategorisinde Çağlar Erol Europas'ta yarışıyor.

Yeri gelmişlen bir de küçük açıklama yapmamda fayda var. Biraz önce haberinin yapılması ile gizliliği kalmayan bir konu olduğu için rahatlıkla söyleyebilirim ki, Europas'taki jüri üyelerinden birisi de benim. Ancak jürilerin etik kurallara aykırı olarak oy vermesi kabul edilemez olduğu için elbette başarılı olmalarını çok istediğim ülkemizin isimlerine oy kullanmam mümkün olamayacak. Ancak Avrupa'da gözleri Türkiye'ye çevirmek adına her üç kategoride de başarılı olmamızı inanılmaz derecede istiyorum.

Bu sebeple eğer kısacık bir zaman ayırır ve oylamaya katılmak isterseniz işinizi kolaylaştırayım. Tüm kategorilerin linklerine buradan ulaşabilirsiniz. En İyi Web Uygulaması/Servisi, En İyi Tasarım, En İyi Girişimci kategorileri için de direkt ulaşabileceğiniz anketler burada.

Oylama bir süredir devam ediyordu ve yarın (2 Temmuz Çarşamba) gece yarısı son bulacak. O yüzden fazla zaman kaybetmezseniz iyi olur. Ödül töreni de 9 Temmuz günü Londra'da gerçekleşecek. Yani, ülkemizden kazanan olursa vize için fazla zamanları kalmayacak. Hatırlatmakta fayda var, ne olacağı belli olmaz...

Şimdiden Mekanist.net'e, Pasaj.com'a ve Çağlar Erol'a başarılar dilerim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.