Mariachi Shot The House sponsorluğunda Webrazzi Party!

Mariachi Shot The House sponsorluğunda Webrazzi Party!

webrazziparty_banner11

Mariachi Shot The House sponsorluğunda gerçekleşecek olan Webrazzi Party ile internet sektörünün profesyonellerini biraraya getirmeyi ve yaz dönemine girdiğimiz şu günlerde yılın yorgunluğunu hep birlikte atmayı hedefliyoruz.

Beyoğlu'nda In The Van - C46'da gerçekleşecek olan Webrazzi Party saat 21:00'de başlayacak olup etkinlik esnasında şu aktiviteler olacaktır.

- Etkinlik boyunca PlayStation Rock Band konuklarmızın kullanımına açık olacak.

- Sponsorumuz Mariachi Shot The House bütün gece ücretsiz olarak konuklarımıza bira ikram edecek.

- Gece boyunca DJ eşliğinde müzik olacaktır.

- Etkinlik boyunca özel olarak ayrılmış olan odada isteyen girişimciler girişimlerinin demolarını yapabilecek ya da girişimcilerle/yatırımcılarla birebir sohbetler gerçekleştirebilecekler.

Bu hafta sonu - Cumartesi günü - bizimle birlikte olmak için zaman kaybetmeden kaydınızı yaptırmanızı rica ediyoruz.

Kontenjanımız 200 kişi ile sınırlı olup giriş ücretsizdir. Sadece davetiye alan isimlerin katılabileceği etkinliğimiz için lütfen bilgilerinizi eksiksiz giriniz.

Davetiyenizi almak için: webrazzi.eventbrite.com

NOT: Eşleri ya da arkadaşları ile gelmeyi düşünen konuklarımız lütfen yanlarında getirecekleri kişiler için de davetiye alsınlar.

Bu arada küçük bir bilgi verelim. Parti sponsorumuz Mariachi Shot The House kişisel olarak da partiler organize etmeniz için sponsor oluyor. Bunun için başlattıkları kampanya kapsamında Facebook uygulamasını yükleyen ve evinde parti organize etmek için her hafta en çok arkadaşını çağıran kişinin partisini Mariachi Shot The House gerçekleştiriliyor. İlgilenen okuyucularımıza tavsiye ediyoruz ve kendilerine destekleri için de tekrar teşekkür ediyoruz.

GÜNCELLEME: Parti boyunca projeksiyondan video yayını yapılacaktır. Eğer girişiminiz varsa ofisinizin en fazla 5 dakikalık videosunu çekin Webrazzi'nin Vimeo grubuna gönderin, gece boyunca yayınlayalım. ;) Videolar sesli yayınlanmayacaktır o yüzden birşeyler anlatmayı planlıyorsanız altyazı eklemenizi öneririm.

GÜNCELLEME: Mekan adresi için tıklayın.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.