UzmanTV Rehber ile daha fazla soru cevap bulacak

UzmanTV Rehber ile daha fazla soru cevap bulacak

uzmanrehber_logoUzmanTV bugün itibariyle Rehber bölümünü devreye alarak ülkemizde uzun süredir açık olan ve neden açık olduğunu anlayamadığım bir alana giriş yaptı. UzmanTV videoları ile geniş bir yelpazede içerik sunan servis, rehber bölümü ile yazılı içeriğe de yer vermeye başladı.

Başlı başına bir girişim ve farklı bir marka olarak hayata geçirilmiş olsaydı da popüler olacağına inandığım servis rehber.uzmantv.com üzerinden yayın yapıyor.

Bir süre sonra özellikle arama motoru sonuçları ile UzmanTV'nin trafiğine önemli katkı sağlayacağını düşündüğüm UzmanTV Rehber, servisin video içerikleri ile de ilgili içerikler bazında bağlantı sağlıyor.

uzmanrehber_screen1

Özgün Türkçe içerik anlamında da pazarımıza büyük değer yaratacak olan servisin UzmanTV'yi Türkiye'de dünyanın popüler bilgi servisi eHow.com mertebesine taşıması muhtemeldir.

uzmanakademi_logoUzmanTV'ye çok yakın zamanda UzmanTV Akademi bölümünün dahil edilip, uzmanlardan belirli konularda içeriklerin ücretli satılmaya başlanacağının da haberini bu fırsatla vermiş olalım.

Girişime gelir modeli oluşturmak adına önemli bir adım olan UzmanTV Akademi'nin yanında şu günlerde reklam açısından da servisin keyifli günler geçirdiğini duymuş bulunuyorum. Öğrendiğime göre UzmanTV'de advertorial modeli videolar kapış kapış satılıyormuş. Sanırım bu gelişmeyle video seviyesinde reklam satışı açısından UzmanTV Türkiye'de şeytanın bacağını kıran ilk girişim oluyor.

"Ne zaman gelir elde etmeye başlar?", "Ne zaman kârlı bir girişim olur?" şeklinde çeşitli sorulara sürekli maruz kalan UzmanTV'nin Rehber ile trafiğini coşturması, Akademi ile ek gelir modeli yaratması ve advertorial reklamları ile cazibe merkezi olması sanıyorum ki bu sorunun cevabının yakın zamanda alınmasını sağlayacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.