Proje Yarışması: Yeni Düşler Yenilikçi Düşünceler

Proje Yarışması: Yeni Düşler Yenilikçi Düşünceler

Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED), Boğaziçi Üniversitesi Vakfı (BÜVAK), Elginkan Vakfı ana sponsorluğunda gerçekleştirilen "Yeni Düşler Yenilikçi Düşünceler" isimli proje yarışmasının bu yıl ikincisi düzenleniyormuş. Yarışmanın amacı üniversite öğrencilerinin yenilikçi ve yaratıcı düşünmeye teşvik edilmesi ve desteklenmesi olarak belirtiliyor. Yarışmanın yatırım sponsoru ise LabX olacakmış ve  yarışmanın birincileri melek yatırımcılarla buluşma fırsatı yakalayacakmış.

İki kategoride sadece İstanbul'daki üniversite öğrencilerinin katılımına açık olan yarışmada Teknolojik Yenilikçi İş Fikri ve Sosyal Girişimcilik Yenilikçi İş Fikri konularından birisi seçilebiliyor. Yarışmada birinci olan proje sahiplerine 10.000 TL de para ödülü verilecekmiş.

Yarışmada ön elemeyi geçen tüm proje sahipleri ise 14 Haziran 2009'da BÜMED Seminer Salonu'nda gerçekleştirilecek "Düşten Düşünceye İnovasyon" isimli çalıştaya katılabileceklermiş. Bu çalıştay LabX ve Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından düzenlenecekmiş.

Katılmak isteyen okuyucularımız 10 Mayıs'a kadar projelerini yarışmanın web sitesi üzerinden gönderebilirler. (Şu an için başvuru formu açık değil.)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.