2019-microsoft

Microsoft iş geliştirme bölümü müdürü Steven Elop'un, Wharton İş Teknolojileri Konferansında izleyicilerle 2019 isimli Microsoft Office Labarotuarlarından çıkmış bir video paylaştı. Videoda Microsoft'un 2019 hayalleri yer alıyor. Bilim kurgu filmlerinden çok zaman yolculuğu filmlerinde görmeye alışık olduğumuz, dokunmatik ekranlar ve aktif yüzeyler üzerinde her işlemi yapabildiğimiz harika bir dünya sunulmuş. Bu videodan alınması gereken belkide en önemli mesaj Microsoft'un Surface ismiyle bu yıl satışa sunması beklenen ürününü ne kadar ciddiye aldığı olacaktır.

Aslında bu video bana Mozilla Labs'ın Aurora için hazırladığı videoları hatırlattı. Aurora yalnızca internet kullanımının geleceği hakkında bir çalışmaydı. Microsoft'un 2019 videosu ise teknolojiyi hayatın her alanında gösteriyor. Video adını nerden almış bilemiyorum ama 2019 yılında böyle bir hayatımızın olacağını ben hiç zannetmiyorum. Belki 2029 olabilir :) Videoyu izlemeyi unutmayın.

<a href="http://video.msn.com/?mkt=en-GB&playlist=videoByUuids:uuids:a517b260-bb6b-48b9-87ac-8e2743a28ec5&showPlaylist=true&from=shared" target="_new" title="Future Vision Montage">Video: Future Vision Montage</a>

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.