iPhone'un en komik eksiği olan "Kopyala / Yapıştır" yeteneğini Jailbreak iPhone'lara kazandıran KennyTM's, iPhone'un sanal klavyesini de genişletmiş. iPhone'un mevcut klavyesini küçük bulanlar ve yetmediğini düşünenler için geliştirilmiş  5 Row QWERTY .

Google Cods üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen kod parçası sayesinde iPhone'unuzda 5 satırlık çok tuşlu bir klavyeye sahip olabilirsiniz. Yazılımı yükledikten sonra tek yapmanız gereken klavye ayarlarından 5 row qwertyi aktif hale getirmek.

5 satırlı yeni klavyede sayı tuşları en üst satıra yerleştirilmiş.  Klavyenizin sol altında bulunan Caps Lock işlemi yapan yukarı ok tuşuna basarak, sayı tuşlarınızda en çok kullanılan sembolleri aktif edebilirsiniz.

5 satır Qwerty klavyenin en önemli farkı genişletilmiş sembol seçenekleri oluyor. 123 tuşuna bastıktan sonra yukarı oka basarak ulaşabileceğiniz sembol takımına bilgisayar klavyenizde günlük kullandığınız ama iPhone'unuzda bulunmayan yön, escape, tab, page up/down, home, end tuşları ekleniyor.

iphone-5-row-qwerty-keyboard-2 iphone-5-row-qwerty-keyboard-7

5 satırlı Qwerty klavyeyi, yükleyebilmeniz için önünüzdeki tek engel ise iPhone'unuzu hapishanesinden kaçırmanız gerekmesi (Jailbreak). Hatırlayacak olursak bir süre önce Apple, Jailbreak işleminin yasadışı kabul edilmesi için bazı girişimlerde bulunmuştu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.