3

Windows mobile ve Symbian işletim sistemleri için geliştirilmiş mobil tarayıcı Skyfire’ın yeni sürümü yayınlandı.  Tarayıcıya mobil  internet kullanımını kolaylaştıran ve verimliliği artıran özellikler eklenmiş.

SkyFire 0.9’ın getirdiği en önemli yenilikler arasında Facebook/Twitter entegrasyonu ve RSS desteği var. “Gerçek zamanlı entinlik duvarı” adı verilen yenilik ile kaydettiğiniz RSS’leri ve Facebook/Twitter hesabınızdaki güncellemeleri uygulamanın açılış ekranından kolayca takip edebiliyorsunuz. Twitter ve Facebook durum güncelemeleri de yine Skyfire üzerinden değiştirilebiliyor. Ayrıca, kullanıcıların yazıları yatay scroll kullanmadan kolayca okumalarını sağlamak için yazı boyu ekrana göre otomatik ayarlanıyor.

Gecko engine bazlı Skyfire, bütün verileri önce kendi sunucularında render ettikten sonra telefon ekranına taşıyor. Bu özellik sayesinde telefonlara güçlü bir Flash desteği sağlayan Skyfire, 0.9 sürümü ile sosyal medyaya entegre bir tarayıcı olarak da öne çıkmayı başarmış. Skyfire'ı denemek istiyorsanız, tarayıcıyı buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.