Az kullanılmış "Ah Anam Lahanam" eşyaları

Az kullanılmış

GittiGidiyor'un pazarlama kampanyası kapsamında internete sunulan "Ah Anam Lahanam" (via YouTube, İzlesene) isimli videoyu izleyenler hatırlayacaktır. "Sütü Seven Kamyoncu", "Bana Kitap Al" gibi popüler viral videoların sahibi olan ekibin seslendirdiği ve 41-29 tarafından viral kurgusu ve senaryosu hazırlanan video bugüne kadar sadece YouTube'da 120 binden fazla kere seyredilmişti. (Güncelleme: Alemşah Öztürk videonun 60'dan fazla sitede yayınlandığını, takip edebildikleri kadarıyla şu an için toplamda 410 bin izlenme sayısını geçtiğini bildirdi.)

Konuyla ilgili son zamanlarda basında da yer edinmeye başlayan grup ve kampanyanın, devamı niteliğinde şimdi de GittiGidiyor üzerinden videoda kullanılan ürünler özel bir açık artırma ile satışa sunulmuş.

Videoda kullanılan davul, zil, tencere gibi çeşitli ürünlerin listelendiği GittiGidiyor'da satıştan kazanılacak gelir TOÇEV - Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'na bağışlanacakmış.

4 gün sonra başlayacak olan açık artırmada aynı zamanda klipteki gençlerle tanışma fırsatı da bulunuyor.

Öncelikle kampanyanın bu tür bir açık artırmayla bitirilmesini, daha doğrusu devam ettirilmesini başarılı bulduğumu söylemek isterim. İnternet şirketlerinin fark yaratan reklam ve pazarlama kampanyalarıyla geniş kullanıcı kitlelerine ulaşmasının bu kampanya özelinde e-ticaret'in gelişimi, genel anlamda da bilinçlendirme adına değer yarattığına inanıyorum.

Diğer taraftan elbette söz konusu açık artırma gelirinin bağışlanacak olması da ayrıca özel bir durum.

41-29'u kurguladığı başarılı kampanya, GittiGidiyor'u da yaptığı yatırımlarla yarattığı değer adına kutluyorum.

Konunun özü olan zil, tencere, kuzu, davul, kürek ve elbiselere geri dönecek olursam, şahsen her bir ürünün 1 YTL'den başlayacağı bu açık artırmaya katılıp biraz ortamı kızıştırmayı düşünüyorum. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.