Golden Horn Ventures ve 2 önemli etkinlik

Geçen sene Golden Horn Ventures tarafından ilki düzenlenen Venture Capital in Emerging Markets Konferansı'nın bu sene ikincisi 17 Nisan'da İstanbul'da gerçekleşiyor olacak.

Konferans'ın düzenleneceği mekan henüz belirlenmemiş ancak kayıtlar başlamış. Katılımın ücretsiz olduğu konferans için goldenhornventures.eventbrite.com adresinden kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Özellikle erken aşama risk sermayesi ihtiyacı olan girişimciler, yatırımcılar ve gelişmekte olan pazarları destekleyecek nitelikteki stratejik pozisyonlarda görev yapan profesyoneller için değerli olacak olan etkinliğin önemli sayıda global yatırımcıyı Türkiye'ye getireceğini belirtmek isterim.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgiyi etkinliğin resmi blogundaki yazıdan alabilir ve taslak programa ulaşabilirsiniz.

Bir diğer haber de 6 Mayıs'da Amerika'da Sunnyvale'de gerçekleşecek olan önemli bir toplantı ile ilgili. Global VC ve melek yatırımcılarla tanışmak, ayrıca global açılım için ihtiyaç olan profesyonellerle bağlantı kurmak amacıyla organize edilen toplantıya Türkiye'den de girişimcilerin katılması değerli olacaktır.

Bu amaçla Golden Horn Ventures Türkiye'den Sunnyvale'deki toplantıya katılabilmeleri için 20 girişimciye/şirkete sponsor olmak ve bu etkinliğe özel katılım sağlamak istiyor.

Konuyla ilgili bir web sitesi şu günlerde hazırlanıyor. Golden Horn Ventures sponsorluğunda katılacak olan 20 şirketin seçimi ile ilgili olarak da bilgiler yine yakında paylaşılıyor olacak. Detaylı bilgiler çıktığında sizlerle paylaşıyor olacağız.

Eğer global açılım sağlayan web girişimleriniz varsa ve bu toplantıda yer almak istiyorsanız sunumlarınızı yavaştan hazırlamaya başlamanızı öneririm. Konuyla ilgili olduğunuzu belirtmek isterseniz bir ön bilgi olması adına Golden Horn Ventures'la iletişime geçebileceğiniz gibi Crenvo üzerinden bizimle de iletişime geçebilirsiniz.

Hem 17 Nisan'daki İstanbul etkinliği hem de 6 Mayıs'daki Sunnyvale toplantısının Türkiye'deki yatırım ve bağlantı ihtiyacı olan girişimciler için üst seviyede değerli olduğuna inanıyorum. 17 Nisan için kayıt yaptırmanızı, 6 Mayıs için de planlamalarınızı yapmanızı tavsiye ediyorum.

Ayrıca Golden Horn Ventures'ı herkesin kriz korkusuyla köşesine çekildiği şu günlerde aldığı aksiyonlar, sağladığı destek ve yarattığı açılım için tebrik ediyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.