Webrazzi MeetUp San Francisco detayları ve tarih değişikliği

Webrazzi MeetUp San Francisco detayları ve tarih değişikliği

San Francisco'da gerçekleşecek olan ilk Webrazzi MeetUp'ın tarihini uygun ve istediğimiz mekan seçimini yapabilmek için bir gün sonrasına yani, 24 Nisan 2008'e çekmek zorunda kaldık.

Webrazzi MeetUp San Francisco, 121 Spears Street'de yer alan The Cosmopolitan Restaurant'da saat 19:00'da (7:00 pm) başlayacaktır. Yemekli bir organizasyon olacağı için katılımcıların son onaylarını vermeleri bizim için çok önemlidir.

Etkinliğe katılmak için Amerika'da yaşayan ve o tarihte Amerika'da olacak olan girişimci ve yatırımcılardan katılım mesajlarını aldık. E-posta gönderen katılımcılara ve ayrıca hali hazırda kontağımızın olduğu ve bilgilendirmemize gerek kalmayan kişiler de dahil olmak üzere herkese davetiyelerini bugünlerde online olarak gönderiyor olacağız. Katılımları ile ilgili son onaylarını verirlerse memnun oluruz.

Eğer henüz bilgi vermemiş ve katılmak isteyen kişiler olursa 24 saat içinde bize bilgi verebilmek için iletişim formundan ya da etkinlik (at) webrazzi.com adresinden e-posta gönderebilirler. Yemekli bir etkinlik olacağı için biz son sayıyı netleştirip mekanla paylaşmadan bilgilendirme yapmanız iyi olacaktır.

Göndereceğimiz davetiyelerde yemek menüsü ve mekan detaylarını da paylaşıyor olacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.