Türkiye’den global mikro-blog servisi Exoin (özel beta davetiyesi)

Türkiye’den global mikro-blog servisi Exoin (özel beta davetiyesi)

Geçen gün bahsettiğim mikro-blog kavramını hatırlarsınız. Yeni nesil, fast-food blog dünyasında Tumblr'a şu an için bir rakip olmadığını söylemiştim. Ama buna güzel bir karşılık olarak; Türkiye'den kendi markamız Exoin geldi!

Hasan Toprakkaya ve Sinan Kaplan ortaklığında Parsera Bilgi Teknolojileri'nin bir ürünü olarak geliştirilen Exoin; global bir proje olarak pazarda yerini almak için gün sayıyor. Exoin genel beta yayınına geçmeden önce, özel beta olarak Webrazzi yorumcularının beğenisine sunuluyor. Projeyi dövmek isteyecek kullanıcıları "10 adet özel beta davetiyesi" bekliyor; bizler bu şekilde Exoin'i global bir markamız olarak dünyaya hazırlayacağız. Parsera'nın bu konudaki hoş görüsünü bire bir olarak yaşadığım için, eleştiriye ve yeni fikirlere çok açık olduklarını iyi biliyorum. Sıkıcı bir eleştirmen olduğumu bir kez olsun yüzüme vurmadılar. : )

Siz Exoin'i denerken; yenilikler de devam edecek; bu yüzden detaylı analizi genel beta aşamasına geçtiği zaman sizin yorumlarınızla pekiştirerek hep birlikte yapacağız. Şu ana kadar ki hislerim Tumblr'ın gerçek bir rakip kazandığını ve Exoin'in güzel süslemelerle mikro-blog kavramına yepyeni açılımlar getireceğini söylüyor. Proje genel beta'ya geçmeden önce API desteğiyle kullanıcının önüne çok çeşitli alternatiflerle daha hızlı içerik üretmelerini sağlayacak.

Şimdiden proje ekibini tebrik ediyorum ve Webrazzi yorumcularının eleştiri - yeni fikir havuzunun içinde güzel günler diliyorum; hazır havalar da günlük güneşlik olmuşken!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.