Gayet.net artık sadece Doğan Online'ın!

Gayet.net artık sadece Doğan Online'ın!

gayet.netAldığım duyumlara göre OverTeam tarafndan geliştirilen ve bir süre öncesine kadar Doğan Online ile OverTeam ortaklığında yönetilen Gayet.net artık tamamen Doğan Online bünyesine geçti.

Gayet.net'e giriş yaptığınızda gayet.ekolay.net alan adına yönleniyor olması söz konusu satış sonrasında mı gerçekleşti bilemiyorum ancak artık durum bu şekilde ve servis ekolay.net altından yayında.

Söz konusu satış öncesinde OverTeam'in serviste bir ortaklığı bulunmaktaydı ancak satış sonrasında tüm servisin Doğan Online sahipliğine geçmesi OverTeam bundan sonra ne yapacak diye düşündürdü.

SiberAlem.comBiraz araştırınca aldığım ayrı bir duyum henüz netleştirmiş olmasamda gelişmenin eksik kalan parçalarını birleştirdi. OverTeam kurucusu ve Genel Müdürü Metin Solmaz zamanında kurduğu ve yönettiği daha sonra 2004 yılında ayrıldığı SiberAlem.com'u geri almış.

Ülkemizin arkadaşlık siteleri arasında en kârlı konumda olan SiberAlem.com'a geri dönüşün Gayet.net'ten çıkışla ilişkisi var mıdır tam bilemiyorum. Ama hareketli bir süreç sonucunda OverTeam ve Metin Solmaz için kazançlı bir değişim olarak görüyorum. Yine de, Doğan Online, Facebook'un sosyal ağlara bu kadar zarar verdiği dönemde Gayet.net'in tamamına neden sahip olmak istedi analiz etmek lazım. Diğer taraftan Metin Solmaz eğer duyumlarım doğruysa SiberAlem.com'un trafiğinin düşüşte olduğu bu dönemde neden söz konusu yatırımı yaptı o da ayrı bir soru.

Gelişmeler olursa ya da bilgilendirme gelirse paylaşıyor olacağım.

GÜNCELLEME: Metin Solmaz tarafından bu yazıya yapılan yorumda SiberAlem.com'la ilgili bir geri dönüşün ya da alımın söz konusu olmadığı açıklandı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.