Blog yazılarınızı Tasdix'leyin

Tasdix.comTasdix, Eczacıbaşı Bilişim ve E-Güven tarafından geçtiğimiz dönemlerde hayata geçirilmiş bir servis. Bilgisayar ortamında saklayabildiğiniz, boyutu ya da formatı ne olursa olsun tüm dökümanlarınıza kalıcı bir zaman damgası ekleyen Tasdix sayesinde yaratmış olduğunuz içeriğinizi kendi adınıza tasdiklemeniz mümkün oluyor. Bu sayede de dökümanlarınızın size ait olduğunu belgelemeniz gereken durumlara karşı düşük maliyetli bir önlem almış oluyorsunuz.

Tasdix'de bir döküman tasdiklemek 1 kontör olup yaklaşık 5 YTL'dir. Sisteme kayıt yaptırdığınızda hesabınıza 1 kontör otomatik olarak yüklenmektedir. Yüklediğiniz kontör sayısı arttıkça birim maliyeti düşmektedir. Ayrıca yüksek ölçekli tasdik işlemleri için şirket farklı fiyatlandırma seçenekleri de sunmaktadır.

Şirketin bugünlerde devreye aldığı bir kampanya kapsamında ise web sitesi ve blog sahiplerine aylık 10 kontör hediye ediliyor (yaklaşık değeri 50 YTL) ve yaratılmış özgün içerik bu sayede koruma altına alınmış oluyor. Kısacası aylık 10 yazınızı kendi adınıza tasdiklemeniz mümkün oluyor.

Özgün içeriğinin çalınmasından endişe eden blog yazarları için önemli bir kampanya olduğu için Tasdix'deki ilgili duyuruyu okumanızı öneririm.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.