istiyor.us'da tecrübelerinizi fotoğraflarla paylaşın

istiyor.us'da tecrübelerinizi fotoğraflarla paylaşın

Mayıs ayında incelemesine yer verdiğim istiyor.us kullanıcılarının amaç ve tecrübelerini paylaştıkları bir sosyal ağ. Geçen süre içinde önce Facebook uygulamasını yayına alan servis, geçtiğimiz günlerde de sisteme yeni bir özellik dahil ederek kullanıcılarının tecrübe ettikleri konulara ait fotoğraflarını paylaşmalarına olanak tanıdı.

istiyor.us benim ilk incelememde gerçekten hoşuma gitmiş ve başarılı olacağını tahmin ettiğimi özellikle belirtmiştim. Adonomics verilerine göre Facebook uygulaması bugüne kadar 820 kullanıcı tarafından yüklenmiş olan istiyor.us'un yenilikçi çalışmaları tahminlerimi gerçeğe dönüştürecek gibi duruyor.

istiyor.us

Söz konusu fotoğraf özelliğine dönecek olursam, sistem istiyor.us'daki içerik sayfalarına entegre edilmiş olmasının dışında, kullanıcıların profil sayfalarında da "ne yapmış etmiş?" adı altında yayınlanıyor. (Örnek: İsveç'e gitmek)

Kullanıcılarının amaçladıkları ve tecrübe ettiikleri konularda fotoğraf göndermelerinin sağlanması ile içerik yönünde zenginleşen istiyor.us'un bir tür fotoğraf albümü yapısına kavuşması farklı kullanıcı kitlelerini de bünyesine çekebilir düşüncesindeyim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.