Sponsorlarımıza teşekkürler ve Ringofon'a hoşgeldin

Sponsorlarımıza teşekkürler ve Ringofon'a hoşgeldin

Webrazzi'nin sponsor kutuları yayına girdikten hemen sonra ilk sponsorları izlesene.com, blogcu.com gibi dev servislerin sahibi Nokta A.Ş. ve şirketlerin basın bültenleri için ilk tercihi olan KurumsalHaberler.com olmuştu. Her iki şirket de halen Webrazzi'yi desteklemektedir. Kendilerine uzun soluklu destekleri için özellikle çok teşekkür ediyorum.

Bugüne kadar YonjaMediaGroup'a bağlı seri ilan servisi MetroListe.com, web siteleri için gelir imkanı sunan reklam servisi ReklamStore.com, ve e-mail marketing alanında global bir oyuncu olan Octeth, sponsorlarımız arasında yer aldılar ve Octeth halen yerini almakta. Türkiye'nin en büyük portalı olan Mynet ise sponsor kutular yerine reklam alanlarımızda yer alarak destek sağlamıştı. Tüm sponsor ve reklamverenlerimize teşekkür ediyorum.

Geçtiğimiz gün itibari ile Webrazzi'nin yeni bir sponsoru daha oldu. Cep telefonları için video, melodi, oyun ve eğlence servisi olan Ringofon başlattığı kampanya kapsamında Webrazzi'nin sponsorları arasında yer almaya başladı.

Ringofon söz konusu kampanyasını kendi cümleleri ile şöyle açıklıyor:

1 Eylül itibariyle başlayan ve 3 ay boyunca sürecek kampanyamızda; Ringofon, GarantiArkadaş, AstroZena, Yasal MP3 ve Video servislerini sitelerinde tanıtan ve işbirligi prensiplerine riayet eden İş Ortaklarımızdan HER HAFTA cekilişle belirleyeceğimiz;

* 1 kişiye Toshiba Satellite L20 - 100 model Notebook, * 1 kişiye Sadecehosting'den 1 yıl süreli profesyonel hosting paketi, * 1 kişiye 500 kontör

Yeni sponsorumuz Ringofon'a hoşgeldin derken, tüm mevcut ve geçmiş sponsorlarımıza tekrar teşekkür ederim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.