Mülakatlara hazırlık için Web 2.0 modeli

Mülakatlara hazırlık için Web 2.0 modeli

InterviewUp.comInterviewUp kullanıcılar tarafından yaratılan içerikle ne kadar yararlı uygulamaların hayata geçirilebileceğini göstermesi açısından değerli ve yeni bir girişim.

Servis mülakatlarda sorulan ve sorulabilecek soruları bünyesinde barındırıyor. Görüşmeye gideceğiniz pozisyonun konusu ile ilgili karşınıza çıkan soruları beğenirseniz Digg'de olduğu gibi oylayabiliyorsunuz. Kullanıcılar aynı zamanda sorulara verilebilecek cevapları da sisteme girdikleri için mülakata hazırlık aşamasında bu cevaplardan faydalanabiliyorsunuz.

InterviewUp etiket sistemi ile çalıştığı için ilgilendiğiniz konularla ilgili soruları bulmak da son derece kolay oluyor.

InterviewUp.com

Şu an için sadece davetiye ile üye kabul eden servis Türk internet kullanıcıları için ne kadar faydalı olur orası tartışılır. Benim bunu sizlerle paylaşma sebebim ise sadece biraz fikir dağarcığımızı harekete geçirmek istememdi.

Söz konusu model kullanıcıların içeriği oluşturması olduğunda InterviewUp örneğinden yola çıkarak gerçekten başarılı birçok uygulama hayata geçirilebilir. Kaldı ki internet üzerindeki Türkçe içeriğin gelişmesi açısından da son derece faydalı olacaktır.

Benim aklıma ilk gelen, çeşitli sınavlara hazırlık uygulamaları için Web 2.0 modeli fark yaratabilir şeklinde oldu. Bu sınavları sadece OKS, ÖSS gibi düşünmemek lazım. Yazılı ehliyet sınavlarına da çalışan birçok kişi vardır değil mi?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.