Buzla yeni özellikleri ile yayında

BuzlaŞubat ayında ekran görüntüleri ilk kez Webrazzi'de yayınlanan ve o dönemlerde özel beta aşamasında olan Buzla artık yeni özellikleri ile birlikte yayında.

İlk incelemelerini yaptığımda sadece RSS okuyucu özelliği bulunan Buzla, geçen süre içinde sistemine link saklama özelliğini de eklemiş.

Buzla'nın mevcut özelliklerine baktığımızda karşımıza başarılı bir RSS okuyucu, bir o kadar başarılı bir link paylaşım platformu ve verimlilik arttıracağını düşündüğüm Buzla araçları çıkıyor.

Söz konusu özellikler Buzla kullanıcılarının RSS kaynaklarından içerik takip etmesini sağlarken, beğendikleri her türlü içeriğin de linkinin saklanmasına olanak tanıyor. Buzla araçları ile de tarayınıza ekleyeceğiniz düğmelerle link saklama işleminizi kolaylaştırabiliyorsunuz.

Yakın zamanda sisteme dahil olacak olan "Arkadaşlarım" bölümü sayesinde de Buzla'nın link paylaşım özelliğinin daha güçleneceğini tahmin ediyorum.

Ülkemizin sayılı RSS okuyucuları arasında olduğu için kısa sürede büyük ilgi göreceğini tahmin ettiğim Buzla'nın, kullanıcıları için özel profil sayfaları sunuyor olması da sosyal link saklama tarafının güçlenmesi açısından büyük avantaj sağlayacaktır.

NOT: Buzla ile ilgili bir inceleme yazısı da Sunipeyk'de yer alıyor. Detaylı incelemeyi okumanızı tavsiye ederim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.