En detaylı sosyal ağ Mondus.net yayında!

Cem Sertoğlu'nun web girişimi Mondus.net, dipsiz bir kuyu olarak nitelendirebileceğim özellikleri ile sosyal ağlar arasındaki yerini alarak yayına girdi.

Özel beta aşamasında test kullanıcısı olarak deneme fırsatı bulduğum Mondus.net ilk kez Mobile Monday Şubat oturumunda lanse edilmişti.

Yayına alınmasını takiben Emre Sokullu'nun da hakkında tanıtım yazısı yazdığı Mondus.net, bu alandaki güçlü oyuncular arasına girmek için birçok özelliği bünyesinde barındırıyor.

Ana hatlarıyla incelediğimizde ilk olarak gizlilik ayarlarının detaylı olması büyük dikkat çekiyor. Video ve fotoğraf ekleme özelliklerinin de yer aldığı Mondus.net'te, "gruplar" ve "networklerim" isimli iki ayrı bölüm de girişimi ülkemizdeki rakiplerinden ayırıyor.

Network içinde network kurmak olarak anlatabileceğim bu özellikler belirli ilgi alanlarına sahip kullanıcılar için eminim ki tercih ediliyor olacaktır.

Cem Sertoğlu ile yeni girişimi hakkında konuştuğum dönemlerde bana özellikle yazılım tarafında çok yoğun çalıştıklarını ve detaylara büyük önem verdiklerini söylemişti. Mondus.net'e üye olacak olursanız sistemin bu yönde gerçekten birçok detaya sahip olduğunu göreceksiniz.

Tasarım olarak Emre Sokullu'nun da yazısında belirttiği gibi bazı düzenlemeler gerekecektir ancak servisin bu noktada sahip olacağı kullanıcıları ile edineceği tecrübe zaten bu gerekliliğin çizgilerini belirleyecektir.

Üyeliğin tamamen ücretsiz olduğu Mondus.net'in gelir modeli şu an için sadece reklam üzerine kurulmuş gözüküyor.

Ülkemizdeki yeni nesil web girişimlerinin çeşitlenmesi adına Mondus.net'in yayına alınmasını önemli olarak görüyorum. Umarım ilerleyen dönemlerde başarısı ile sektör hareketliliğine desteğini sağlayarak, girişimciler için değerli örnekler arasındaki yerini alacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.