Thumbq ile resim saklamak ve paylaşmak çok kolay

Thumbq ile resim saklamak ve paylaşmak çok kolay

Resim paylaşım ve saklama alanında yeni bir oyuncu olan Thumbq özellikle blog sahipleri için kullanışlı bir araç olarak dikkatimi çekti.

Sisteme üye olarak resimlerinizi gönderebiliyor, slayt gösterileri (slide show) oluşturabiliyor ve kaydettiğiniz resimlerinizi web siteniz üzerinden aşağıdaki şekilde paylaşabiliyorsunuz. Thumbq'nun resim paylaşımında sunduğu farklılığı görmek için lütfen resimlerden bir tanesine tıklayın.

Resim gönderimi ve diğer tüm işlemlerin son derece sadeleştirilmiş olarak kullanıcıya sunuluyor olması bence Thumbq'nun en önemli özelliği.

Thumbq.com

Thumbq'ya gönderdiğiniz resimlerinizin her biri boyutlandırılıp, her biri için ayrı efektli yada sabit linkler yaratılıyr. Bu da blogunuz yada web siteniz üzerind kullanmak istemeniz durumunda işinizi çok kolaylaştırıyor.

Thumbq.com

Sitenin kullanımı gerçekten çok kolay ve özellikle blog üzerinden resim paylaşan kullanıcılar için yarattığı avantaj denemeye değer diyebilirim.

Güncelleme: Bazı arkadaşlar yazımdan sonra beni WordPress'in zengin metin editörü kullanımında JavaScript kodlarının temizlendiği ve yukarıdaki gibi kod eklemelerinde sorun yaşandığı konusunda uyardılar. Ancak benim gibi kullanıcı ayarlarınız zengin metin editörünü kullanmamak üzere ayarlandıysa JavaScript'lerde sorun yaşanmadığını belirtmek isterim.

Konuyu biraz açmam gerekirse WordPress'in zengin metin editörü yazılardaki JavaScript eklemelerinde "src" bölümünden itibaren olan alanı temizliyor, bu da Thumbq'nun sunduğu özelliği kullanırken sorun yaşamanıza sebep oluyor. Ancak standart editörün böyle bir temizleme durmu olmadığından sorun ortadan kalkıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.