Projelerinin her aşaması bloglarında

İnternet'in gelişimi, web'in vazgeçilmez bir araç olması ve blogların bu değişim sürecinde tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de her geçen gün artan yazar ve okuyucu sayıları elbette ki çeşitli kesimlerde ki iş yapışların da değişmesine sebep oldu.

Özellikle son dönemlerde dikkatimi çeken birbirinden farklı alanlarda başlamış 3 proje ve çalışmalarının her aşamasını bloglarında anlatan proje sahipleri girişimleriyle kendilerini destekleyen diğer bloglarda da ses getiriyorlar.

FarukKorkmaz.com Üzerinde çalıştığı albümünün hazırlık dönemindeki tüm aşamalarını kişisel blogunda okuyucuları ile paylaşan Faruk Korkmaz, sitesinde projesi süresince karşılaştığı sorunlara, aldığı desteklere ve parçalarının introlarına da yer veriyor. Bunun yanında parçalarını takipçilerinin oylarına da sunan Faruk Korkmaz, albümü ile ilgili medyada yer alan röportajlarını da bu alanda ziyaretçileri ile paylaşıyor.

FarukKorkmaz.com

Mahkum.net Bağımsız bir film projesi olan Mahkum, blogunda oyuncu seçimi ve öyküsü gibi birçok konuda proje ile ilgili gelişmeleri ziyaretçileri ile paylaşıp bu alanda bir ilke imza atmıştı. Şu anda çekimlerine başlanmış olan filmin set görüntüleri ve bu aşamadan sonraki gelişmeleri de yine blogda yer alıyor.

Mahkum.net

Buzla Bir internet projesi olan Buzla, blogunda çalışmalarının nasıl şekillendiğini ve nasıl geliştiğini anlatarak, girişim henüz hayata geçmeden ses getiriyor. Buzla'nın bloguna baktığımızda şu aşamada proje için çalışılacak olan tasarımcı ile anlaşıldığını görüyoruz. Zaman içinde projenin ne konuda olduğu ve içeriğinin nasıl şekilleneceğini merak ettiğimi söylemeliyim. Ayrıca kullanıcıların her geçen gün Buzla'ya daha çok ilgi göstereceğini de tahmin edebiliyorum.

Buzla

Her 3 projenin de sahiplerini girişimlerinden dolayı ve yeni nesil web'i olması gerektiği gibi kullanıcı odaklı değerlendirdikleri için tebrik ediyorum. Umarım böylesine başarılı çalışmalara önümüzdeki günlerde bu sayfalarda daha çok yer veriyor olurum.

Yukarıda sözünü ettiğim çalışmalar benim dikkatimi çekenler olduğu için atlamış olabileceğim diğer benzeri proje blogu çalışmalarını paylaşırsanız sevinirim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.