Motosikletlilerin sosyal ağı Motor-In, baştan sona yenileniyor

Motosikletlilerin sosyal ağı Motor-In, baştan sona yenileniyor

Motosiklet kullanıcılarının uğrak noktası olmayı hedefleyen Motor-In, motosiklet kullanıcılarına sosyalleştiren ve onların servis, bakım ve gezinti gibi temel ihtiyaçlarına yanıt vermeye çalışan mobil öncelikli bir platform olarak yola çıktı. Yaklaşık bir yıl sonra baştan sona yenilenen Motor-in yeni gelir yöntemleri ekleyip, küresel hedefli bir mobil uygulama haline geliyor.

Tolga Sandık ve Engin Alçar tarafından kurulan Motor-In’in ilk versiyonu yaklaşık 3 ayda geliştirilmişti. Özellikle verdiği servis bulma hizmeti ile dikkatleri çeken Motor-In, başarılı filtreleme özelliği sayesinde en uygun servis seçeneklerini kullanıcına sunuyor.

Motosiklet kullanıcıları için oluşturulmuş rotalar bulmanıza da olanak sağlayan Motor-In, içinde ülkenin her köşesinden 100'e yakın rota barındırıyor. Kullanıma sunulduğu günden bu yana toplamda 14 bin 500 defa indirilen Motor-In, hem Android hem de iOS platformlarına destek veriyor.

"Motorbulance" servisi sayesinde yolda kalan motosiklet kullanıcılarına yol yardım çağrısı yapma imkanı da sunan Motor-In, tıpkı diğer sosyal medya platformlarında da olduğu gibi benzer ilgi alanlarına sahip olan kullanıcıların gruplar kurmasına da olanak tanıyor.

Motosiklet odaklı bir platform olduğu için kullanıcılarına profil kısmına kullandıkları motorsikletler ve ekipmanları ekleme imkanı da sunan Motor-In, motosiklet kullanıcıları için oldukça başarılı bir sosyal ağ. Şu an için 4 kişilik bir ekip tarafından yönetilen Motor-In’in ikinci versiyonu üzerinde çalışmaların sürüyor. İkinci versiyonu ile gelecek  yeni özellikler arasında offline harita desteği, sıfır/ikinci el ekipman satışı ve online sigorta yapma gibi önemli yenilikler var.

Online satış ve sigorta işlemlerinden gelir sağlayacak

100 bin TL'lik bir sermaye ile kurulan sosyal ağ, bugüne kadar herhangi bir yatırım almadı. Ağırlıklı olarak uygulama içinde yer alan reklam alanlarından gelir elde eden Motor-In, ikinci versiyonla birlikte gelecek olan ekipman satışı ve online sigorta işlemlerinden de komisyon almayı hedefliyor.

Farklı özellikleri tek bir platformda toplaması sayesinde rakiplerinin önüne geçen Motor-In, sadece ülkemizdeki değil tüm dünyadaki motosiklet kullanıcılarını bir araya getirmek istiyor. 2019 yılının ilk çeyreğinde Avrupa'ya açılmayı hedefleyen Motor-In, doğru bir strateji ile başarı yakalayabilir. Dilerseniz Motor-In uygulamasını Android için burdan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.