Facebook, yeni haber kaynağını test ediyor

Facebook, yeni haber kaynağını test ediyor

Geçtiğimiz günlerde Snapchat benzeri özellikler kazanan Facebook, yeni bir haber kaynağı test ediyor. Ana haber kaynağının hemen yanında yer alan roket butonu sayesinde ulaşılacak olan yeni haber kaynağı, Instagram'ın keşfet sekmesine benzer bir mantıkta çalışıyor.

Takip edilmeyen sayfa ve kişilerin paylaşımlarını kullanıcısına ulaştıracak olan yeni haber kaynağı, sahip olduğu algoritma sayesinde ilgi alanlarını tespit edebilecek. Henüz yeni haber kaynağının detayları belli olmasa da lokasyon bazlı paylaşımları gösterebileceği de konuşulanlar arasında.

Hem iOS hem de Android cihazlarda kısıtlı sayıdaki kullanıcı tarafından test edilmeye başlanan yeni haber kaynağı, test sürecini başarılı bir şekilde atlatabilirse tüm Facebook kullanıcılarına sunulacaktır. Yeni haber kaynağında hem yazılı, hem görsel, hem de videolu paylaşımların yer alacağını da belirtelim. Keşfetme özelliği sayesinde ön plana çıkan yeni haber kaynağı, ilgi alanlarınızı takip etmeniz için başarılı bir alternatif halini alabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.