Webrazzi Ventures: Türkiye'den dünya çapında girişimler çıksın diye doğdu!

Sizlerle bugün çok büyük heyecan duyduğum yeni oluşumumuz Webrazzi Ventures'ı paylaşmak istiyoruz.
Webrazzi Ventures: Türkiye'den dünya çapında girişimler çıksın diye doğdu!

Türkiye internet ekosisteminin dünya çapında işler çıkartabilecek güce sahip olduğunu Webrazzi'yi kurduğum 2006 yılından beri sürekli dile getiriyorum. Bu zorlu yolda elbette ülke olarak alınması gereken kararlar ve uygulanması gereken stratejiler var. Diğer taraftan da bizlerin üzerine düşen görevler var.

2016 yılında 10. yaşını kutlayacak olan Webrazzi'nin ilk gününden beri edindiğimiz tecrübe ve sahip olduğumuz global network bize gösterdi ki, eğer doğru işler doğru bağlantılarla hayata geçirilirse başarıyı yakalamak daha mümkün hale geliyor. Sermaye bu süreçte belirli bir noktadan sonra gerekli olan bir araç ve büyük oranda da birçok iş modeli için sadece stratejik bir enstrüman olarak dikkat çekiyor.

Bu sebeple sizlerle bugün çok büyük heyecan duyduğum yeni oluşumumuz Webrazzi Ventures'ı paylaşmak istiyorum.

Webrazzi Ventures iki farklı işi tek çatı altında yapacak.

  1.  Yatırım Tercihen henüz ilk yatırımını almaya hazırlanan ve çoğunlukla çok erken aşamadaki girişimlere yatırım yapacağız. Bu konuda önümüzdeki dönemlerde duyurularımızı hızlandıracağız ve sizleri bilgilendireceğiz. Hisse oranları ve yatırım bedelleri tarafında da çok net bilgileri sizlerle paylaşacağız.
  2. Üretim Hem Webrazzi ekibi içinden hem de dışarıdan seçilmiş yeteneklerin katılımıyla değer yaratacak girişim fikirlerini hayata geçireceğiz. Eğer bizimle kafa kafaya verip bir fikri, iş planından yazılımına birlikte hayata geçirmek istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Biz Webrazzi Ventures adımımızı henüz bir başlangıç olarak görüyoruz ve ileride birlikte güçlendikçe çok daha ileriye birlikte gideceğimize inanıyoruz. Bu sebeple sektöre fayda sağlamak isteyen tüm bireylere ve şirketlere kapımız açıktır. Her türlü işbirliğine de sıcak bakarız.

Detaylı duyuruları önümüzdeki dönemlerde gerçekleştireceğiz. Gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız ventures.webrazzi.com adresine gidebilir ve e-posta adresinizi bırakabilirsiniz. Kısa süre içinde hem Webrazzi Ventures web sitesi tam anlamıyla hazır olacak hem de tüm detayları paylaşacağız. O zamana kadar tek yapmanız gereken e-posta adresinizi bırakmak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.