Markafoni'nin İstanbul'da açacağı iki fiziksel mağazadan ilk görüntüler

Markafoni'nin İstanbul'da açacağı iki fiziksel mağazadan ilk görüntüler

Markafoni, İstanbul'da iki fiziksel mağazayla yeni bir perakende deneyimi için hazırlanıyor. İstanbul Avrupa Yakası'nda Zorlu Center ve Anadolu Yakası'nda İdealtepe'de olmak üzere iki mağazayla çok kanallı perakendeciliğe yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Markafoni, mağazaların açılışı için geri sayıma başladı. Son haline yaklaşan mağazaların konumlarını tespit edip, bu mağazaları ilk kez görüntüledik.

Markafoni'nin her iki mağazası da oldukça işlek iki konumda; yani yolunuz Zorlu Center ya da İdealtepe sahil yolundan geçiyorsa, mağazaları kolaylıkla görebiliyorsunuz. Zorlu Center'daki Markafoni mağazasının açılacağına dair ilanlar da mağazaya gitmeden ziyaretçileri karşılıyor.

zorlu markafoni metro

Zorlu Center'da metro giriş kapısının sağ tarafında konumlanan ilk mağazanın vitrinleri siyah bir Markafoni amblemiyle giydirilmiş durumda.

markafoni zorlu

Mağazanın içini görüntülemek henüz mümkün değil ancak ilginç bir detay AVM giriş kapısının hemen sol tarafında görünen Bukoli teslimat noktası olabilir. Halihazırda birlikte çalışacağını duyuran iki şirket için, yakın noktalarda konumlanmak lojistik açıdan önemli kolaylıklar ve yeni iş birlikleri anlamına geliyor olabilir. Bunların cevabını ancak mağazalar açıldığında alabileceğiz.

bukoli zorlu

Anadolu Yakası'ndaki ilk Markafoni mağazası ise İdealtepe'de. Sahil yolunda outlet ve mağazaların olduğu açık alışveriş alanındaki mağazadaki hazırlık çalışmalarında son yaklaşıldığı görülebiliyor. Burada aldığımız duyumlara göre Markafoni mağazasının önümüzdeki haftalarda açılması planlanıyor.

markafoni idealtepe4

Markafoni İdealtepe mağazası girişi

markafoni ic

Markafoni'nin ilk fiziksel mağazalarının tipik birer offline moda mağazası gibi çalışmayacağı ve e-ticaret mağazalarını tamamlayıcı özellikte olmasını bekliyoruz. Fiziksel mağazacılık deneyimini online'ın devamı niteliğinde tasarlanarak yenilikçi bir yaklaşımla hizmet vermesi Markafoni'nin satışlarına, marka algısına ve sunduğu hizmet kalitesinin arttırılmasına ciddi katkı sağlayabilir. Tüm bunları mağaza açılışında öğreneceğimizi umuyoruz. Elimize ulaşan yeni detayları aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.