Webrazzi Summit katılımcılarına Sinan Güler ve Uber sürprizi

Webrazzi Summit katılımcılarına Sinan Güler ve Uber sürprizi

Türkiye'nin en etkili internet konferansı Webrazzi Summit için sayılı gün kalırken sürprizlerimiz devam ediyor. Basketbolcu kimliğinin yanında girişimlere yaptığı yatırımlarla tanıdığınız Sinan Güler ikinci gün konuğumuz oluyor.

İnternet girişimlerine ilgisiyle Türkiye'nin Ashton Kutcher'ı diyebileceğimiz Sinan Güler hatırlayacağınız üzere e-ticaret girişimi LastikPabuc ve anonim sosyal ağ Goano'nun da bulunduğu girişimlere melek yatırımcı olarak katılmıştı. Ayrıca 3 yıl önce Webrazzi TV'de konuk ettiğimiz programımıza ise buradan ulaşabileceğinizi belirtelim.

İnternet girişimlerine sadece para odağında yatırım yapmanın değil de "smart money" kavramının öneminin konuşulacağı oturum ikinci günün açılışında yer alıyor. İkinci günün şafağında Piri Reis salonuna bakın :)

Uber'le ücretsiz ulaşım imkanı

Sinan Güler haricinde bir diğer sürprizimiz Uber. Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, Yeni Büyüyen Ekonomi: Paylaşım Ekonomisi oturumuna konuşmacı olarak katılıyor. Ayrıca Wyndham Grand Levent'te gerçekleşecek konferansımıza katılımcılar UBER'le 60 TL'ye kadar ücretsiz olmak üzere özel şoförle gelip gidebilecekler. 60 TL gidiş ve 60 TL dönüş olmak üzere 120 TL'lik ücretsiz kullanım hakkı sunan hediye kodu ile İstanbul'un hemen hemen yerinden ücretsiz olarak şoförlü araçla Webrazzi Summit'e ulaşabilirsiniz. Kampanyadan yararlanabilmek için 'webrazzisummit' kodunu Uber uygulaması içinde tanımlamanız gerektiğini belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.