Apple Watch için üçüncü parti Tesla uygulaması geliştirildi

Son açıklamalar Apple'ın heyecanla beklediğimiz akıllı saati Apple Watch'un Mart ayında geleceği yönündeydi ancak Tim Cook son olarak takvimde Nisan ayını işaret etti.
Apple Watch için üçüncü parti Tesla uygulaması geliştirildi

Screen Shot 2015-02-01 at 10.18.51Son açıklamalar Apple'ın heyecanla beklediğimiz akıllı saati Apple Watch'un Mart ayında geleceği yönündeydi ancak Tim Cook son olarak takvimde Nisan ayını işaret etti. Bu çıkış tarihi heyecanla beklenirken, az Apple Watch kadar içinde gelecek uygulamalar da merakla bekleniyor ve geliştirmeler sürüyor.

Bildiğiniz gibi Apple, WatchKit SDK'yı geliştiricilerin hizmetine belli bir süre önce açmıştı. Eleks Labs adındaki bir şirket de, bu SDK ve Tesla'nın API'yla birlikte üçüncü parti bir Tesla uygulamasını Apple Watch için geliştirdi. Eleks Labs, yazdığı blog yazısında Apple Watch'un geliştiriciler için teknik kapasitesiyle ilgili de önemli bilgiler verdi.

Apple Watch için lansmanla birlikte ilk kez piyasada olacak olan uygulamaların Şubat ayı ortasına kadar hazır olması Apple tarafından talep edilirken, bu tarz konsept olarak çıkan üçüncü parti uygulamalar ise Apple Watch'un aslında ne kadar çok kullanılabilir olacağını da göz önüne seriyor.

Tesla_AppleWatch_ELEKSlabs_4

Tesla'nın API'yı sayesinde akılı saatiniz üzerinden Tesla otomobilinizin şarj durumunu, menzilini, kapıların kilitli olup olmaması gibi bilgileri görebiliyorsunuz. Bununla birlikte Apple Watch üzerinden Tesla'nızın kornasını uzaktan çalmanız, araca giderken saatiniz üstünden kapıları açabilmeniz ya da farlarını yakabilmeniz mümkün oluyor. Klima ayarını Apple Watch üzerinden yapabildiğinizi, araç içi sıcaklık değerini de saatinizden görebileceğinizi belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.