Apple Watch Mart'ta geliyor

Apple konusunda dünyanın en isabetli tahminlerini yapan KGI Securities Analisti Ming Chi Kuo, Apple'ın merakla beklenen giyilebilir teknoloji ürünü Apple Watch'ı Mart 2015'te piyasaya sunacağını söyledi. Mac Rumors'ın haberine göre, birinci çeyrekte 2,8 milyon adet Apple Watch sevkiyatı yapmayı planlayan Apple, akıllı saatini piyasaya sunmadan önce, ürünle ilgili pil ömrü, ön sipariş tarihleri gibi detayları paylaşacak. Bu elbette Mart ayında "gizemli" bir Apple etkinliğinin bizi beklediğini haber veriyor olabilir.

Analist, bu hafta içinde mali sonuçlarını açıklayacak olan Apple'ın 2015 birinci çeyrekte beklentileri aşarak 62 milyon adet iPhone sevkiyatı yapacağını da tahmin ediyor. Chi Kuo'ya göre aynı süreçte iPad sevkiyatları ise 10 milyon adeti bulacak.

Bunlara ek olarak Apple'ın 12 inçlik yeni MacBook Air'i piyasaya sunacağı söylentilerini de doğrulayan analist, ürünün birinci çeyrekte geleceğini söylüyor, habere göre.

Apple'ın Watch'ı bu Mart'ta piyasaya sunacağı geçtiğimiz Kasım'dan bu yana söyleniyor. Son olarak 9to5 Mac Apple'ın mağaza personelini ürünle ilgili Şubat ayında resmen eğitmeye başlayacağını ve ürünün Mart sonunda Amerika'da piyasaya çıkacağını yazmıştı.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.