IV. İstanbul Bilişim Kongresi Akıllı Yaşam ve İnternet Dünyasını Tartışıyor

IV. İstanbul Bilişim Kongresi Akıllı Yaşam ve İnternet Dünyasını Tartışıyor

Istanbul Bilisim Kongresiİstanbul Bilişim Kongresi 4. kez "Bilişim Şehirleri; Akıllı Yaşam ve Şehir Stratejileri” başlığı altında düzenleniyor. Bilişim teknolojilerinin kent yaşamına etkilerinin tartışılacağı 2 günlük toplantıda, internet ve sosyal medya dünyası da konuşulacak.

Bilişim Teknolojileri ve İletişim Kurumu(BTK), Türkiye Bilişim Derneği(TBD) ve Kadir Has Üniversitesi’nin organize ettiği kongrede BTK Başkanı Tayfun Acarer de bulunacak ve bir açılış konuşması yapacak.

Açılış konuşmalarının ardından düzenlenecek "Akıllı Yaşam ve Şehrin Geleceği" başlıklı paneli "İnternet Sosyal Yaşam ve İletişimi Kökten Değiştiriyor" , "Medya ve Yaşamın Değişen Yüzü: Sosyal Medya, Yeni Medya" panelleri takip edecek. 

PusulaProgram Yapımcısı Mitat Bereket'in moderatörlüğünü yapacağı Medya ve Yaşamın Değişen Yüzü: Sosyal Medya, Yeni Medya panelinde Webrazzi Kurucusu Arda Kutsal ile KurumsalHaberler.com Kurucusu Murat Buyurgan konuşmacı olarak katılacaklar.

İstanbul Bilişim Kongresi - İnternet ve Sosyal Medya

Dünya nüfusunun şehirlerde yaşayan %40’ını ilgilendiren konuların uzmanlar tarafından değerlendirileceği etkinlikte, internet profeyonellerini ilgilendirecek atölyeler olacak. Atölye çalışmaları "Bilişim sektöründe gözde meslekler", "İş bulma ve kariyer yolculuğu",  "Gençlik ve internet girişimciliği", "Sosyal medyada hipnotik yazım tekniği", "İşinizi projelendirin", "Bilişim ve internet hukuku" konularında olacak.

Bilişim Yıldızları eDönüşüm Yarışması Finali'nin de yapılacağı İstanbul Bilişim Kongresi'nde, Doğunun İnternet Yıldızları Proje Tanıtımı da yapılacak. 25-26 Kasım'da Kadir Has Üniversitesi'nde düzenlenecek toplantı programına istanbulbilisimkongresi.org.tr üzerinden ulaşabilirsiniz. Katılmak konusunda kararsız iseniz sizin için sıralanan 12 nedene göz atabilirsiniz. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.