Mobilite teknolojileri ve filo yönetimi alanında faaliyet gösteren Maxi Mobilite Çözümleri Teknoloji A.Ş, ŞirketOrtağım Melek Yatırımcı Ağı liderliğinde gerçekleştirilen yatırım turunda 225 bin dolar tutarında tohum öncesi (pre-seed) yatırım aldı.
Maxi Mobilite, alınan yatırım ile yapay zeka destekli mobilite çözümlerini ileriye taşımayı planlıyor. Teknoloji ve inovasyon yatırımlarını hızlandırarak kullanıcı ve tedarikçi mobil uygulama ürün gamını genişletmeyi planlayan şirket, pazar payını artırmayı hedefliyor.
Maxi Mobilite Çözümleri Teknoloji ve Maxi Filo Yönetim Hizmetleri, teknoloji temelli, veri odaklı yaklaşımlarıyla araç ve mobilite operasyonlarını daha verimli, kârlı, güvenli ve sürdürülebilir hale getirmeyi hedefliyor. Şirket, yapay zeka destekli sistemleri ile öne çıkıyor.
Şirket, operasyon takibi ve performans analizi, anlaşmalı hizmet ağı yönetimi, özel yazılım çözümleri ve sigorta ile servis süreçlerinde dijital yetkinlikleriyle dikkat çekiyor. Maxi Mobilite’nin sunduğu çözümleri tercih eden şirketler arasında Ziraat Filo Mobilite, HDY Filo, Teknofix, Dokay Filo, Qcar Mobilite ve EasyGo gibi sektörün önde gelen markaları yer alıyor.
Maxi Mobilite Çözümleri Teknoloji A.Ş. Kurucu Ortağı Barbaros Özkök açıklamasında şirketin, güçlenen sermayesiyle, teknoloji odaklı büyümesini sürdüreceğini ve mobilite ekosisteminde fark yaratmaya devam edeceğini ifade etti.
İlk Yorumu yazmak ister misiniz?
Yorum Yazmak için Giriş Yap