Yapay zeka girişimi EVE, 2.4 milyon dolar yatırım aldı. ABD merkezli şirketin yatırım turunda DOMiNO Ventures, Firsthand Ventures, a16z's Scout Fund, Acquisition.com Ventures, Geek Ventures, Founders Future, Punch Capital, Silicon Gardens ile Slack, Hugging Face ve G2 gibi şirketlerin kurucuları yer aldı.
EVE, yeni yatırımı, platformunu yapay zeka destekli yeni özelliklerle geliştirmek ve küresel ölçekte büyümek için kullanacağını açıkladı.
Şirket, 2024 yılında Vadim Rogovsky ve Vadim Axelrod tarafından hayata geçirildi. EVE, küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ) e-posta, doküman ve takvimlerindeki kaybolan gelir fırsatlarını yapay zeka ile tespit edip geri kazandırıyor. Inbox Revenue Engine platformu olarak tanımlanan şirket, Gmail ve Outlook gibi yaygın e-posta sistemlerine sorunsuz entegre oluyor. Bir taraftan EVE, kullanıcıların ekstra kurulum veya eğitim gerektirmeden dakikalar içinde kullanmaya başlayabileceği şekilde tasarlandı.
Otonom yapay zeka teknolojisi sayesinde platform, gözden kaçan potansiyel müşterileri, yarım kalmış satış görüşmelerini ve satın alma sinyallerini gerçek zamanlı olarak analiz ederek KOBİ’lerin günlük iletişim kopuklukları nedeniyle kaybettikleri gelirin yüzde 20-30’unu geri kazanmasını sağlıyor.
İlk Yorumu yazmak ister misiniz?
Yorum Yazmak için Giriş Yap