GENUp Hızlandırma Programı'na seçilen 8 girişim

GEN Türkiye tarafından düzenlenen GENUp Hızlandırma Programı'na katılan girişimler açıklandı. Program, girişimcilerin küresel pazarlara açılmasını destekliyor.
GENUp Hızlandırma Programı'na seçilen 8 girişim

GEN Türkiye tarafından organize edilen GENUp Hızlandırma Programı’na katılmaya hak kazanan girişimler açıklandı.  Hızlandırma Programı, Türkiye'nin küresel pazarlara açılma yolunda büyüme aşamasına geçmiş girişimcileri desteklemeyi amaçlayan bir girişimcilik programı olarak tanımlanıyor. GEN Türkiye tarafından düzenlenen program, yatırım almış ve globalleşmeye odaklanmış girişimlerin ihtiyaç duyduğu stratejik bilgi, mentorluk ve iş bağlantılarına erişim sağlayarak, girişimcilerin büyüme sürecine yardımcı olacak.

Program, 500 bin ila 1 milyon dolar arasında yatırım turuna çıkmış, 5 veya daha fazla çalışanı bulunan, küreselleşme hedefleri taşıyan girişimlerin başvurabileceği bir fırsat sunuyor. Seçilen girişimler, yapay zeka, sürdürülebilirlik, eğitim teknolojileri ve daha birçok sektördeki projeleriyle dikkat çekiyor. Bu girişimler, küresel pazarlara açılma yolculuklarında GEN Türkiye'nin deneyimli üyelerinden mentorluk alacaklar.

Programda girişimciler, global pazarlara açılma, ekip yönetimi, yatırım süreçleri ve daha pek çok konuda 10 saatlik birebir mentorluk desteği alacaklar. Ayrıca Case Studio oturumlarıyla girişimciler, iş dünyasındaki zorlukları deneyim paylaşımıyla çözmeyi de hedefleyecekler.

GENUp Hızlandırma Programı, aynı zamanda girişimlerin yatırım turlarını hızlandırmayı ve uluslararası pazarlara açılmalarını desteklemeyi hedefliyor. Eğitmenler ve mentorlar, pazarlama stratejilerinden teknoloji yönetimine kadar geniş bir yelpazede eğitim verecek. Bu program, Türkiye’den global başarı hikayeleri çıkarmayı amaçlıyor ve girişimcilerin ulusal ve uluslararası ağlarla tanışmasını sağlıyor.

GENUp Hızlandırma Programı’na katılmaya hak kazanan 8 girişim şöyle sıralanıyor:

Varsapp: Eşyaların güvenli bir şekilde kiraya verilebileceği ve ihtiyaç duyulan ürünlerin kiralanabildiği bir platform olarak tanımlanıyor. 

Sertifier: Eğitim ve yetkinlik süreçlerini dijitalleştiren, akıllı sertifika ve rozet yönetim platformu olarak biliniyor.

Harcy: Tekstil atıklarından sürdürülebilir ısı yalıtım malzemeleri üreten, patentli çevre dostu ve yenilikçi bir girişim olarak ön plana çıkıyor.

Kidolog: Çocuk gelişimi, psikoloji, beslenme ve eğitim alanlarında ailelere uzman desteği sunan dijital danışmanlık platformu olarak tanımlanıyor. 

The Good Wild: Filizlendirme ve fermantasyon tekniklerini birleştirerek, yüksek proteinli, sindirimi kolay, bağırsak dostu ve çevre dostu bitki bazlı ürünler üretiyor.

Swatchloop: Tekstil atıklarının dijital sınıflandırılması, izlenmesi ve geri dönüşüm raporlaması gibi alanlarda sürdürülebilir ve döngüsel ekonomi odaklı çözümler sunan bir teknoloji girişimi olarak dikkat çekiyor.

Branchsight: Çok şubeli markalar için saha operasyonlarını, çalışan performansını ve dijital pazarlama faaliyetlerini tek platformda yöneten, veri odaklı yönetim çözümü olarak tanımlanıyor.

Beespenser: Devrelerin hızlı, çevre dostu şekilde üretilmesini sağlayan bir teknoloji girişimi olarak ön plana çıkıyor. Ar-Ge süreçlerini yüzde 40 oranında hızlandırarak prototipleme süresini saatler seviyesine indiriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.