Wordware, Doğal Dil Programlama (Natural Language Programming) yaklaşımıyla, kullanıcıların karmaşık yapay zeka çözümlerini doğal dil ifadeleriyle oluşturmasına olanak tanıyor.
Platform, Notion benzeri sezgisel bir arayüz sunarak ekiplerin iş akışlarını kolayca yönetmelerini, farklı yapay zeka modellerini entegre etmelerini ve iş birliği yapmalarını sağlıyor. Eğer teknik bilgiye sahipseniz, Wordware, karmaşık doğal dil modeli (LLM) soyutlamaları olmadan hızlı bir şekilde gelişmiş yapay zeka agent'ları oluşturmayı mümkün kılıyor. Kullanıcılar, platformun döngüler, koşullu mantık (IF-Else), yapılandırılmış oluşturma (JSON modu) ve özel kod yürütme gibi gelişmiş yetenekleri sayesinde hemen hemen her API'ye bağlanabiliyor ve agent tarafından canlı olarak yazılan kodu çalıştırabiliyor.
Wordware’in öne çıkan özelliklerini incelediğimizde; özel içerik oluşturma, kişiselleştirilmiş öğrenme ve değerlendirme aracı, fatura işleme, veri sorgulama ve raporlama, satış zenginleştirme ve detaylı toplantı özetleri gibi kapsamlı bir özellik seti karşımıza çıkıyor. Özel içerik oluşturma özelliği sayesinde, çevrim içi etkinleştirilmiş modelleri kullanarak konuları araştırıp SEO için optimize edilmiş blog gönderileri yazabilirsiniz. Platform, kişiselleştirilmiş öğrenme ve değerlendirme aracı ile araştırma makalelerini arayarak kullanıcının seviyesine ve ihtiyaçlarına göre kişiselleştirilmiş öğrenme materyali hazırlıyor. Bununla kalmayıp, sınavlar hazırlıyor ve kullanıcı yanıtlarını otomatik olarak değerlendirebiliyor.
LinkedIn ve internette potansiyel müşteriler hakkında bilgiler bularak, CRM’inizi bu bilgilerle güncelleyip zenginleştiren satış zenginleştirme ve yapılandırılmamış faturaları verimli bir şekilde analiz ederek işleyen, kategorize eden ve finansal veriler hakkında içgörüler sağlayan fatura işleme özellikleri sayesinde satış ekibinizin iş yükünü azaltabilirsiniz. Fatura işleme özelliği aynı zamanda, faturalardaki verilere dayanarak, coğrafi konumlandırmaya dayalı daha ucuz alternatiflerin nerede bulunabileceğine dair kişiselleştirilmiş öneriler de sunuyor.
Veri sorgulama ve raporlama özelliği ile birlikte doğal dil komutlarıyla veri analizi yapabilir, veritabanlarını sorgulayabilir ve kişiselleştirilmiş raporlar oluşturabilirsiniz. Wordware aynı zamanda kişisel asistanınız gibi davranarak, haftalık toplantılarınızın kişisel sesli özetlerini de sağlıyor. Bu özetleri toplantı türüne göre kategorize ederek notlar arasında kaybolmanızı da engelliyor.
2024 yılında Spark Capital liderliğinde 30 milyon dolar tohum yatırım alan Wordware, yapay zeka geliştirmeyi bir belge yazmak kadar kolay hale getirmeyi hedefliyor. Wordware tarafından aktarılan bilgilere göre; 30 milyon dolarlık tohum yatırımın, Y Combinator tarihindeki en büyük tohum yatırım turlarından biri olarak ön plana çıktığını hatırlatmakta fayda var.
Türkiye'deki kullanıcılar için biraz pahalı gibi görünse de, Wordware’i kullanmak isterseniz mevcut olan ücretli ve ücretsiz planlar arasından seçim yapabilirsiniz. Ayda 5 dolarlık ücretsiz kredi imkanı tanıyan ücretsiz Builder planının yanında, ayda 20 dolarlık ücretsiz kredi imkanı veren Workflows planı, ayda 100 dolarlık ücretsiz kredi imkanı veren Startup planı ya da ayda 300 dolarlık ücretsiz kredi imkanı veren Scale-up planları arasından seçim yapabilirsiniz. Aylık 39 dolar ile 1499 dolar arasında değişen bu planlar arasından ihtiyacınıza en uygun planı seçebilir ve yapay zeka geliştirmeye başlayabilirsiniz.
İlk Yorumu yazmak ister misiniz?
Yorum Yazmak için Giriş Yap