Webrazzi'nin devam eden yatırım turuna katılan ilk isim Nevzat Aydın oldu

Arda Kutsal tarafından paylaşılan bilgilere göre Türkiye'deki girişim ekosisteminin en önemli isimleri arasında yer alan Nevzat Aydın, Webrazzi'nin devam eden yatırım turunun ilk katılımcısı oldu.
Webrazzi'nin devam eden yatırım turuna katılan ilk isim Nevzat Aydın oldu

Webrazzi Kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal, bugün gerçekleşen Webrazzi Summit 2024 sahnesinde önemli açıklamalarda bulundu.

2021 yılında gerçekleşen Tech.eu satın almasını hatırlatan Arda Kutsal, Webrazzi'nin yoğun bir şekilde büyümeye devam ettiğini paylaştı. Büyümenin yatırım gerektirdiğini de aktaran Kutsal, Webrazzi'nin yeni bir yatırım turuna başladığını duyurdu.

Arda Kutsal tarafından paylaşılan bilgilere göre Türkiye'deki girişim ekosisteminin en önemli isimleri arasında yer alan Nevzat Aydın, Webrazzi'nin devam eden yatırım turuna katılan ilk isim oldu. Nevzat Aydın, gerçekleşen yatırım ile birlikte Webrazzi'ye ortak oldu. 

Webrazzi Summit 2024 sahnesinde yatırım özelinde açıklamalarda bulunan Nevzat Aydın, Yemeksepeti şapkası olmasa aslında bu yatırımın çok daha önce gerçekleşebileceğini paylaştı.

Webrazzi'nin yatırım turunun devam ettiğini ve ilerleyen dönemde yeni isimlerin yatırım turuna katılacaklarını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.