Türk teknoloji şirketleri için büyümenin formülünü London Stock Exchange Group, Webrazzi Summit 2024'te anlatacak

London Stock Exhange Group'un Orta ve Güney Avrupa Başkanı Axel Kalinowski "Funding solutions for Turkish tech companies to accelerate growth" sunumu ile Webrazzi Summit 2024'te olacak.
Türk teknoloji şirketleri için büyümenin formülünü London Stock Exchange Group, Webrazzi Summit 2024'te anlatacak

Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 2024'e bir haftadan kısa bir süre kaldı! 23 Ekim'de, Wyndham Grand Istanbul Levent'te gerçekleşecek olan konferansımızda London Stock Exhange Group'un Orta ve Güney Avrupa Başkanı Axel Kalinowski, "Funding solutions for Turkish tech companies to accelerate growth" sunumu ile sahnede olacak.

Axel Kalinowski, Türkiye odağında London Stock Exchange Group içgörülerini anlatacağı sunumunda, Türk teknoloji şirketlerinin büyümelerini hızlandırmak için kullanabilecekleri finansman çözümlerine odaklanacak. Kalinowski aynı zamanda Türkiye’de hızla gelişen teknoloji ekosisteminin yatırım açısından potansiyel taşıdığını vurgulayacak ve London Stock Exchange Group'un sunduğu yatırım fırsatlarından bahsedecek.

Kalinowski, Türk şirketlerinin Avrupa pazarına açılmaları için Londra'daki finansal araçların nasıl kullanılabileceğini ve bunun şirketlerin global rekabet gücüne nasıl katkı sağlayacağını katılımcılara aktaracak. Ayrıca, uluslararası yatırımcıların ilgisini çekmek için dikkat edilmesi gereken noktaları, risk sermayesi ve girişim sermayesi fonlarına erişim gibi konulara değinecek. Kısacası, Axel Kalinowski bu oturumda Türk teknoloji şirketlerinin büyümesini hızlandıracak stratejik finansman adımlarına dair genel bir çerçeve çizecek.

Hatırlatmadan geçmeyelim; London Stock Exchange Group ve Webrazzi'nin bir araya gelişi geçtiğimiz dönemlere dayanıyor. Zira mayıs ayında gerçekleşen Tech.eu Summit London 2024'te, etkinliğimizin ikinci günü London Stock Exchange'de başlamıştı. Webrazzi Kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır'ın da katıldığı özel bir etkinlikte Londra borsasını açmıştı.

Webrazzi Summit 2024 ile ilgili merak edilen her şeye etkinlik sayfasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca konferansımıza katılmak ve bu eşsiz deneyimi bizimle birlikte yaşamak için yerinizi ayırtabilirsiniz.

23 Ekim'de görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Türkiye İş Bankası

Platin Sponsorlar

Papara  sahibinden.com

Sipay  Turkcell

Altın Sponsorlar

BitHero  Datadog

MetropolCard  Paribu

TAB Gıda  Yandex Ads  

Yandex Maps API

Gümüş Sponsorlar

BorusanNext  Cenoa

Inveo Ventures  SAP

 Tiktok for Business  Tmob

VIP Lounge Sponsoru

Trendyol

Kahve Arası Sponsoru

Mobven

Startup Lounge İş Ortakları

Genç Müsiad  İTÜ ARI Teknokent  

KWORKS  WorkUp

Medya Partnerleri

Oksijen  Platin

Sözcü

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.