SPONSORLU

Gerçek Yaşam için Sanal Dünyalar: Dassault Systèmes Türkiye Ülke Müdürü Hakan Kul ile Söyleşi

Dassault Systèmes Türkiye Ülke Müdürü Hakan Kul ile Dassault Systèmes'in hem küresel hem de Türkiye'deki stratejisini konuştuk.

İnsanlığın gelişimi için bir katalizör olarak faaliyet gösteren Dassault Systèmes, ülkemizde de uzun yıllardır varlığını sürdürüyor. Dassault Systèmes Türkiye Ülke Müdürü Hakan Kul ile şirketin faaliyetlerini ve Dassault Systèmes'in 3DEXPERIENCE platformu ve uygulamaları ile yarattığı sanal ikiz deneyimlerini konuştuk.

Dassault Systèmes, 40 yılı aşkın süredir dünyanın en büyük teknolojik başarılarından bir kısmının hayata geçirilmesini sağlıyor. Teknolojileri ile ürünlerin tasarlanma, üretilme ve geliştirilme biçimlerini dönüştürerek 21. yüzyılda endüstriyel inovasyonun önünü açıyor. Dassault Systèmes'in müşterileri yaratım, üretim ve yaşam döngüsü yönetimi süreçlerini yeniden tanımlayabiliyor, sürdürülebilir inovasyonu iş birliğine dayalı sanal ortamlarda tasarlayabiliyorlar.

Dassault Systèmes Türkiye Ülke Müdürü Hakan Kul ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda, üretim, tedavi, yaşam ve öğrenmenin sürdürülebilir yollarına ilişkin yeni perspektifleri keşfetmek için üretim, yaşam bilimleri ve sağlık hizmetlerinden altyapı ve şehirlere kadar farklı sektörlerde inovasyonun sonraki aşamalarını konuştuk. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.