Webrazzi Summit 2024'ün konferans programı belli oldu!

23 Ekim'de gerçekleşecek Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 2024'ün konferans programı belli oldu.
Webrazzi Summit 2024'ün konferans programı belli oldu!

Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 202423 Ekim'de, Wyndham Grand Istanbul Levent'te gerçekleşecek. Konferansımıza kısa bir süre kala Webrazzi Summit 2024'ün programını da tüm detaylarıyla sizlerle paylaşıyoruz.

Webrazzi Summit 2024, 5 farklı salonda, birbirinden değerli katılımcıların bilgilerini ve deneyimlerini siz kıymetli konuklarımızla paylaşması için gerekli sahneyi sunacak. Disrupt salonumuzda Türkiye e-ticaret pazarından fintech yatırımlarına, dijital cüzdanlardan ekonomide liderliğe, yapay zeka ile pazarlamanın kesiştiği noktalardan CEO'ların dijital ajandalarına birçok konuyu gündemimize alacağız. 

Bir diğer salonumuz Grow'da ise Türkiye'nin reklam dünyasından içeriğe, küresel etki yaratan girişimlerden girişimcilikte dönüşüme merak edilen birçok konuyu konuşma fırsatı yakalayacağız. Invest salonunda ise yatırımın geleceği, kurumsal yatırımlar, globalleşen teknoloji yatırımları gibi girişimcilik ve yatırım dünyasına dair merak edilen konular sahne sunumları ve panellerle katılımcılarla buluşacak. 

Startup Stage sahnesi, 40'tan fazla girişime ev sahipliği yapacak. Girişimciler bu sahnede kendilerini tanıtma fırsatı yakalayacak ve girişimlerine dair merak edilenleri cevaplayacak. Academy salonunda ise merak edilen konuları daha kapsamlı workshop'larla ele alacağız.

Webrazzi Summit 2024'ün tüm konuşmacılarına ve konferans programına etkinlik sayfasından göz atabilirsiniz. 

Webrazzi Summit 2024'e katılmak ve bu eşsiz deneyimi bizimle birlikte yaşamak için yerinizi ayırtabilirsiniz.

Webrazzi Etkinlikler uygulaması

Son olarak, Webrazzi Teknoloji ekibi tarafından geliştirilen Webrazzi Etkinlikler uygulaması ile konferansımızlarda birçok kolaylıktan faydalanabileceğinizi de hatırlatalım. Aynı zamanda dijital bir geçiş kartı görevi gören uygulama sayesinde etkinlik programlarını ve konuşmacıları detaylı olarak inceleyebilirken, dijital networking imkanlarından da yararlanabileceksiniz. 

Webrazzi Etkinlikler uygulamasını App Store ve Google Play üzerinden indirebilirsiniz.

23 Ekim'de görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Türkiye İş Bankası

Platin Sponsorlar

Papara  sahibinden.com

Sipay  Turkcell

Altın Sponsorlar

BitHero  Datadog

MetropolCard  Paribu

Yandex Ads  Yandex Maps API

Gümüş Sponsorlar

BorusanNext  Cenoa

Inveo Ventures  SAP

Tiktok for Business  Tmob

TAB Gıda

VIP Lounge Sponsoru

Trendyol

Kahve Arası Sponsoru

Mobven

Startup Lounge İş Ortakları

Genç Müsiad  İTÜ ARI Teknokent  

KWORKS WorkUp

Medya Partnerleri

Oksijen  Platin

Sözcü

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.